Șumudică dă cărțile pe față: ”CFR este o variantă bună, mi-e foame de trofee! Dar nu sunt ieftin!”

1 month ago 20

Cupa României: Csikszereda - UTA Arad, luni, 14:00, Digi Sport 1

Liga a 2-a: Dunărea - Turris, marți, 16:45, Digi Sport 1

Șumudică a pus în balanță motivele pro și contra unei reveniri în forță în Liga 1.

”CFR este o variantă bună, o echipă care se bate la trofee, chiar dacă vin după 3 ani deosebiți cu Petrescu, niciodată să nu spui niciodată, nu am discutat cu nimeni, dar mi-e foame de performanță, de trofee. La Gaziantepspor mi-e greu să mă bat la trofee,  CFR îți dă această șansă, la vârsta mea mai ales.

Nu știu ce fel de antrenor își doresc, eu nu sunt unul ieftin, am contract bun în Turcia,  un campionat cu multe vedete, trebuie să existe ceva ca să mă întorc, nu mai antrenez pe ochi frumoși și să iau banii după 8 luni,” a declarat Șumudică la Digi Sport Special.

Marius Șumudică: ”Trec anii și nu pot realiza nimic

Tehnicianul de 49 de ani a mai dezvăluit că și dorul de casă ar putea conta în luarea unei decizii.

”Iar s-au dat reguli stricte în Turcia, sunt departe de familie, de asta aș părăsi Turcia, mi-a lăsat un gust amar ce s-a întâmplat în ultima etapă, un mare arbitru de la ei a zis să nu ne batem joc de un antrenor român.

Am o clauză de reziliere, sunt niște restanțe financiare către mine, dar nu pun banii pe prim plan. Trec anii și nu pot realiza nimic. E greu să ajung la Galatasaray, Fenerbahce, respect Gaziantep, dar e o echipă cu șansa a 7-a la orice trofeu.

Vreau să retrăiesc ce am trăit la Astra. CFR și Craiova sunt echipe de luat în calcul. Sunt oricând deschis, în România mi-am făcut un nume,” a precizat Șumudică.

Etichete: marius sumudica , dan petrescu , oferte marius sumudica , marius sumudica gaziantep , marius sumudica cfr
Read Entire Article

Powered By Seo Tools