Șumudică, avertizat: ”Oricând se pot lua decizii radicale și rapide, mai ales la Cluj”

1 lună in urmă 18

  • Media: Liga Digisport, joi, 16:15, Digi Sport 1

  • Liga 2: SSU Poli Timișoara - Poli Iași, joi, 20:00, Digi Sport 1

”Fălcosul” a vorbit despre eșecul usturător suferit de ardeleni în meciul tur cu Steaua Roșie Belgrad și crede că Șumudică nu poate fi sigur de postul său la CFR Cluj.

Ioan Andone, despre Marius Șumudică: ”Oricând se pot lua decizii radicale și rapide, mai ales la Cluj”

„El nu e sigur de postul lui, cu toate că în campionat au maximum de puncte. Şumudică a venit pe cai foarte mari acolo, sincer după rezultatele pe care le-a avut în Turcia.

E dezamăgire mare 4-0 ăsta, una e să pierzi la mare luptă la Steaua Roşie cu 2-1, plus că dacă analizezi bine jocul Stelei cu Tiraspol, trebuia să tragi învăţăminte din jocul ăla, de ce i-a eliminat, cum i-a eliminat Tiraspol. Să pierzi în halul ăsta, fără drept de apel, asta spune multe şi că ceva nu e în regulă la CFR Cluj.

Nu ştiu dacă Şumudică este sigur de postul lui, dar sunt sigur că are un contract ca lumea, cu clauze de reziliere. El şi-a făcut treaba în campionat, în cupele europene n-a reuşit, că ăsta-i cuvântul, n-a reuşit. Şi o să vedem ce se întâmplă pentru că acolo oricând se pot lua decizii mai ales la Cluj, decizii radicale şi rapide”, a spus Ioan Andone, pentru AS.ro.

Marius Șumudică a anunțat ce are de demonstrat CFR-ul în returul cu Steaua Roșie Belgrad

Hai în Digi Online să vezi care sunt capriciile și ciudatele dorințe pe care le au miliardarii. Azi de la 20:10, numai pe Digi Life!

Ce avem de făcut decât să demonstrăm că meciul tur a fost un accident? Asta trebuie să demonstrăm, să avem o evoluție bună și să obținem un scor favorabil. Trebuie să demonstrăm că nu asta e diferența de valoare dintre CFR și Steaua Roșie.

Jucătorii trebuie să demonstreze că sunt un grup unit și să șteargă cu buretele ce a fost. Vom juca pe atac, să câștigăm, așa cum am făcut-o și până acum”, a declarat Marius Șumudică, la conferința de presă premergătoare duelului.

Etichete: cfr cluj , marius sumudica , ioan andone
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă