Șumudică, antrenor-investitor la o echipă din România?! » „Inima îmi spune să merg acolo. Aş putea să mă implic şi financiar”

1 lună in urmă 2

LIGA 2  ·  PROPUNERE

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 martie 2021, 14:57 / Actualizat vineri, 05 martie 2021 15:59

Marius Șumudică (50 de ani) este liber de contract după despărțirea de Rizespor și nu ar spune nu unei reveniri în Liga 1.

Antrenorul, care vrea să ia o pauză până la finalul sezonului, ar fi dispus să preia Rapidul, dacă i s-ar îndeplini anumite condiții. Mai mult, Șumi ar fi gata să contribuie și cu o sumă de bani pentru a ajuta clubul pe care l-a pregătit în sezonul 2010-2011.

„În cazul în care Rapidul va promova, vor exista susținere financiară şi condiții de muncă bune. îmi vor fi acceptați staff-ul şi preşedintele pe care îi doresc, Rapid e de luat în calcul! E echipa pe care o iubesc şi inima îmi spune să merg acolo. Rapidul e pe același palier cu Turcia. Îmi doresc enorm. 

Dacă facem o echipă puternică pe care s-o conduc alături de oamenii în care am încredere, aş putea să mă implic şi din punct de vedere financiar, având unele relaţii cu oameni potenți financiar din Turcia", a declarat Marius Şumudică la ProX.

VIDEO Geraldo Alves despre Marius Șumudică: „A făcut minuni în Turcia! Cluburile din România nu și-l mai permit!”a

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Marius Șumudică, chemat la Dinamo! Antrenorul confirmă: „Am o grămadă de mesaje, dar asta voi face”Candidat surpriză la alegerile FRF! Omul care s-a contrat cu Burleanu anunță: „Nu mai are susținerea de acum trei ani! Fotbalul merge tot mai în jos”

Cine e tânărul care a murit, după ce s-a aruncat de pe căminul în care locuia. Era înspăimântat de ce își imagina că îi face iubita

Libertatea

Playtech: Face amor pe bani sau cadouri? Scandal uriaș în muzica românească, artista a fost dată de gol de propria ei sora
14:00 Tenis, WTA

Turneul din Lyon

Digi 2
15:00 Tenis, WTA

Turneul din Doha

Digi 2
17:30 Fotbal, Liga 1

Sepsi - Chindia

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Liga 1

Viitorul - Academica Clinceni

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Schalke 04 - Mainz

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
22:00 Fotbal, La Liga

Valencia - Villarreal

Digi 2, Telekom 2, Look Sport

Program TV complet

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă