Șumudică a vorbit despre plecarea de la Gaziantep și după victoria uriașă cu Fenerbahce: „Mă gândesc doar la asta!” Prima reacție a antrenorului

2 luni in urmă 31

Marius Șumudică este omul momentului în Turcia. Gaziantep a câștigat cu Fenerbahce, 3-1, și a urcat pe locul patru, la un pas de podium. Antrenorul nu a uitat să le reamintească bașkanilor despre contractul său.

Gaziantep are o serie incredibilă de meciuri fără eșec. Cu 13 jocuri consecutive fără să piardă, Marius Șumudică și-a depășit recordul carierei.

Alex Maxim a marcat din penalty în partida cu gigantul din Istanbul, prilej pentru bașkanii echipei să se arunce la picioarele românilor.

Șumudică a vorbit despre plecarea de la Gaziantep și după victoria uriașă cu Fenerbahce: „Mă gândesc doar la asta!” Prima reacție a antrenorului

„Astăzi am obţinut o victorie meritată. Jucătorii mei au dat totul pe teren. Am crezut că Fenerbahce va începe cu Caner (n.r. – Caner Erkin, fundaş stânga), am luat măsuri la mijlocul terenului, dar acesta nu a început meciul.

Jucătorii mei au făcut ce au dorit pe teren, a obţinut o victorie pe care am meritat-o. Echipa mea va continua să se pregătească cu aceeaşi seriozitate şi pentru următorul meci.

Eu mai am 4 luni de contract aici, mă gândesc doar la Gaziantep. După aceea sunt liber!”, a declarat Marius Şumudică, după victoria cu Fenerbahce.

„Nu am pierdut acasă de 350 de zile. Am marcat în ultimele noastre 22 de meciuri. Asta arată că suntem o echipă bună, care caută victoria împotriva tuturor echipelor din campionat. Scopul nostru este să jucăm un fotbal frumos”, a adăugat acesta.

Vreau să îi felicit şi pe ei, au venit aici să joace fotbal. L-am întâlnit pe Volkan Demirel (n.r. – antrenorul secund al lui Fenerbahce) înainte de meci. Ne-am cunoscut acum opt ani, când antrenam o altă echipă, FC Vaslui.

Le-am oferit baclava lui Volkan Demirel şi Emre Belozoglu înainte de meci. Emre a glumit cu mine în limba română, pe care o vorbeşte. A jucat cu Hagi şi Popescu”, a mai spus antrenorul lui Gaziantep.

The post Șumudică a vorbit despre plecarea de la Gaziantep și după victoria uriașă cu Fenerbahce: „Mă gândesc doar la asta!” Prima reacție a antrenorului appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă