Suma uriașă plătită de Dragoș Săvulescu pentru închirierea vilei din Mykonos. În ce lux a stat afaceristul înainte să fie reținut | GALERIE FOTO

2 luni in urmă 36

Dragoș Săvulescu a fost reținut de poliția din Grecia în urmă cu două zile, după ce soția sa și Marica Pellegrinelli au postat o serie de imagini din Mykonos.

Pe numele fostului acționar de la Dinamo a fost emis un mandat de urmărire internațională, iar acesta a fost reținut pe insula greceasă Mykonos, acolo unde se afla în vacanță cu soția sa și mai mulți prieteni.

Omul de afaceri a fost condamnat la 5 ani și jumătate de închisoare cu executare, printr-o decizie definitivă, după ce a fost găsit vinovat pentru corupție în dosarul retrocedărilor din Mamaia și Constanța.

Suma uriașă plătită de Dragoș Săvulescu pentru închirierea vilei din Mykonos

Deși și-a petrecut vacanța în Italia, acolo unde era sub protecție, Dragoș Săvulescu a riscat și a mers alături de soția lui, fotomodelul albanez Angela Martini, în Mykonos, acolo unde au stat într-o vilă de lux.

Presa din Grecia a publicat imagini și detalii despre vila pe care Dragoș Săvulescu a închiriat-o în insula miliardarilor, pentru care afaceristul român a plătit o adevărataă avere.

Publicația prototherma.gr a dezvăluit prețul uriaș pe care Dragoș Săvulescu l-a plătit pentru închirierea vilei din Mykonos. Este vorba de nu mai puțin de 87,500 de euro pe săptămână, aceasta fiind localizată în una dintre cele mai scumpe locații din zonă.  Vila se află chiar pe malul Mării Egee, stilul este tradițional, combinat cu dotări foarte moderne și luxoase. Totodată, aceasta se află la 3,2 kilometri de centrul orașului Mykonos, la 4 kilometri de aeroport și la 7,2 de port.

Dragoș Săvulescu, pus în libertate de autoritățile din Grecia

După două zile în care a fost reținut de poliția din Mykonos, Dragoș Săvulescu a fost pus în libertate, dar a fost plasat sub control judiciar printr-o decizie luată miercuri de magistrații greci.

Sursă foto: exceptionalvillas.com

The post Suma uriașă plătită de Dragoș Săvulescu pentru închirierea vilei din Mykonos. În ce lux a stat afaceristul înainte să fie reținut | GALERIE FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă