Suma uriașă la care a renunțat Edi Iordănescu, din Arabia Saudită. ”Este într-un contact foarte apropiat cu FRF”

1 săptămână in urmă 10

  • Campionatul European de handbal: Germania - Belarus, vineri, 19:00, Digi Sport 2

  • Bundesliga: Borussia Dortmund - Freiburg, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Ex-tehnicianul celor de la FCSB ar fi redevenit o variantă palpabilă pentru funcția de selecționer, după ce negocierile dintre FRF și Ladislau Boloni (68 de ani) sunt ca și căzute, după cum digisport.ro te-a informat în exclusivitate.

Suma uriașă la care a renunțat Edi Iordănescu din Arabia Saudită

Iordănescu jr a refuzat o sumă uriașă din zona arabă după ce a aflat că are avea șanse să devină selecționer. Antrenorul a spus pas ofertei de 1.800.000 de dolari pe care o avea de la Al Fateh pentru un an și jumătate de contract, cu drept de prelungire pe încă un sezon, conform surselor Digi Sport.

Despre posibilitatea ca Edi Iordănescu să devină noul selecționer al României a vorbit și Narcis Răducan, unul dintre apropiații antrenorului. Răducan a confiurmat că există discuții în acest moment între FRF și Iordănescu jr.

”Cred că e ceva la mijloc, m-aș bucura să fie el selecționerul. M-am văzut cu el după emisiune (n.r - Edi Iordănescu a fost la Digi Sport Special joi seară), am încercat să-l trag de limbă și să spună ceea ce nu a putut zice în direct. I-am explicat că nu e cazul să se ducă în zona arabă.

Stilul scandinav este la el acasă. Hai în Digi Online să vezi Extraordinarele locuinţe daneze, azi de la 20:05, numai pe Digi Life!

Dacă vrea să rămână în memoriile suporterilor, ar face bine să accepte o eventuală ofertă concretă de la echipa națională”, a spus Răducan, la Digi Sport Special.

Narcis Răducan crede că săptămâna viitoare am putea avea selecționer, așa cum și Răzvan Burleanu a promis.

”Deocamdată nu știu, nu sunt la curent dacă are ofertă concretă sau nu, dar filingiul meu este că este într-un contact foarte apropiat cu cei de la FRF. Cel mai probabil, săptămâna viitoare vom știi dacă mergem sau nu pe varianta asta”, a mai spus Narcis Răducan, la Digi Sport.

Etichete: narcis raducan , edi iordanescu , selectioner romania , edi iordanescu selectioner

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă