Suma uriașă folosită la organizarea turneului Transylvania Open și ce se va întâmpla cu acesta în 2022

1 lună in urmă 19

  • Liga 2: Astra - Petrolul, duminică, 12:30, Digi Sport 1

  • Finala Transylvania Open: Simona Halep - Anett Kontaveit, duminică, 17:30, Digi Sport 2

Marea finală va fi transmisă și pe site-ul digisport.ro, în format LIVE VIDEO pentru abonații RCS-RDS.

Galerie Foto

Câți bani a costat Transylvania Open și ce se va întâmpla cu turneul în 2022. ”Peste un milion de euro!”

Turneul de la Cluj, care a fost al doilea din acest an găzduit de orașul din inima Ardealului, s-a dovedit un real succes, chiar dacă a fost ”văduvit” de prezența fanilor. Patrick Ciorcilă, directorul turneului, a spus că organizarea acestui turneu a costat peste un milion de euro.

”Am cheltuit peste un milion de euro cu acest turneu. Ne referim aici în primul rând la licență, apoi la premiile oferite sportivelor, dar și cu alte chestiuni ce țin de organizare, de împărțirea sălii din Cluj în două părți pentru a amenaja încă un teren și așa mai departe”, a spus Ciorcilă, pentru profit.ro.

Ciorcilă, care a mai spus că Transylvania Open a fost transmis în 100 de țări, a precizat și ce se va întâmpla cu acest turneu anul viitor.

”Este clar, în primul rând, că orașul Cluj nu mai poate găzdui două turnee și anul viitor. Anul acesta am avut noroc pentru că s-au anulat competițiile din China și am putut lua noi o licență și să punem pe picioare acest turneu chiar înainte de Turneul Campioanelor.

Numele gândit, Transylvania, a fost bine ales, pentru că rezonanța la nivel european și-a atins scopul. De aceea ne gândim ca la anul să păstrăm acest nume și să încercăm să organizăm turneul undeva în toamnă, ca să fie după concedii”, a mai spus Ciorcilă.

 Strategia Simonei Halep pentru finala Transylvania Open, împotriva lui Anett Kontaveit

Simona Halep spune că se va bucura de tenis în finala cu Kontaveit și nu vrea să atragă presiune asupra sa: "E o bucurie să joc din nou finala. Îmi plac finalele, știi că dai tot ce poți și ziua următoare ești liberă. Nu o să fie ușor, adversara este într-o mare formă, a câștigat multe meciuri la rând. Și eu mă simt bine, sunt în formă și simt că sunt la un nivel bun.

Nu vreau să pun presiune pe mine, vreau să mă bucur de tenis, tot ce vine este un bonus. Jocul meu a progresat de la meci la meci, sunt mult mai stăpână pe ce am de făcut", a spus Simona Halep, pentru Digi Sport.

Etichete: simona halep , simona halep wta , simona halep turnee wta , transylvania open
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă