Sumă-record! Borussia Dortmund i-a pus lui Erling Haaland un preț halucinant: 180 de milioane de euro!

1 lună in urmă 3

Atacantul norvegian Erling Haaland va putea pleca de la Borussia Dortmund doar dacă o echipă va plăti pentru el 180 de milioane de euro.

Haaland a marcat în acest sezon 33 de goluri în 31 de meciuri pentru Dortmund și granzii Europei l-au pus în topul listelor de transferuri pentru această vară.

Cei mai interesați de transferul fotbalistului nordic sunt spaniolii de la Real Madrid și de la FC Barcelona.

Borussia Dortmund i-a stabilit prețul de transfer lui Erling Haaland la 180 de milioane de euro!

Cei de la ESPN, care citează surse apropiate de Borussia Dortmund, anunță că gruparea germană l-a evaluat pe golgheterul norvegian la suma de 180 de milioane de euro. Orice ofertă aflată sub acest prag nu va fi luată în considerare în perioada de transferuri din această vară.

Atacantul norvegian este unul dintre cei mai căutați jucători din Europa la ora actuală. Granzii continentului Manchester City, Manchester United, Bayern Munchen, Real Madrid, Barcelona și Chelsea încearcă acum cu disperare să îl transfere cât mai repede pe starul galben-negrilor.

Agentul Mino Raiola susține că doar „10 cluburi își pot permite să îl cumpere”

Bătălia pentru transferul lui Haaland va fi intensă în următoarele luni. Agentul său, controversatul Mino Raiola, a declarat deja că jucătorul său nu este la îndemâna oricărui club. Conform informațiilor de la ESPN, prețul norvegianului este prohibitiv pentru marea majoritate a echipelor.

„Doar zece cluburi își pot permite să îl transfere pe Haaland și să-i ofere locul în care ar dori să fie după Dortmund. Patru dintre aceste cluburi se află în Anglia, a spus Raiola, în urmă cu câteva zile, la BBC.

„Este evident că toată lumea îl vede pe Erling ca fiind una dintre stelele potențiale ale viitorului, deoarece este foarte dificil ce a reușit el până acum la vârsta sa”, a mai punctat reprezentantul jucătorului de la Borussia Dortmund.

The post Sumă-record! Borussia Dortmund i-a pus lui Erling Haaland un preț halucinant: 180 de milioane de euro! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă