Suma reală cerută de Gigi Becali pentru Olimpiu Moruțan. „Am fost la Budapesta, am vorbit în numele clubului!”

1 săptămână in urmă 1

Giovanni Becali a dezvăluit care este suma reală cerută de Gigi Becali pentru a-l lăsa pe Olimpiu Moruțan să plece de la FCSB.

După ce dezvăluise pentru ProSportdorește 15 milioane de euro în schimbul transferului lui Olimpiu Moruțan, unul dintre cei mai criticați jucători după EURO 2021 din Ungaria și Slovenia, latifundiarul din Pipera a crescut prețul.

Deși jocul prestat de Olimpiu Moruțan în Grupa A de la Campionatul European U21 nu a impresionat, Giovanni Becali a mers în Ungaria și a discutat cu mai mulți reprezentanți ai unor cluburi importante despre internaționalul român în vârstă de 21 de ani.

Suma reală cerută de Gigi Becali pentru Olimpiu Moruțan

Giovanni Becali, cel care a contribuit și la transferul lui Dennis Man la Parma, recunoaște că Olimpiu Moruțan nu avut o prestație bună la Campionatul European 2021, dar a dezvăluit că a discutat în numele FCSB-ului cu diverși oameni din fotbal, iar suma solicitată de Gigi Becali pentru internaționalul român a ajuns la 18 milioane de euro.

„Moruţan nu a arătat nimic la EURO, la cât se cere pe el. Trebuia să fie artizanul echipei, dar el parcă a fost obosit. Nu e valoarea lui asta.

Eu am fost la Budapesta. Nu am fost la meciuri, m-am întâlnit cu oameni de fotbal, directori, scouteri. Am vorbit şi despre Moruţan, în numele clubului, că nu-l reprezint pe jucător. În numele vărului meu am vorbit, Gigi Becali. FCSB are pretenţii de la 18 milioane în sus”, a spus Giovanni Becali, conform Telekom Sport.

Ofertă concretă de 10 milioane de euro pentru Olimpiu Moruțan

Despre posibilitatea ca Olimpiu Moruțan să plece de la FCSB a vorbit și Florin Vulturar, impresarul mijlocașului român. Acesta a dezvăluit că a purtat discuții cu reprezentanți din Germania și Italia, iar Al Ain este singura echipă care a făcut o ofertă concretă pentru internaționalul U21. Gruparea arabilor a oferit 10 milioane de euro în schimbul transferului jucătorului de la FCSB.

The post Suma reală cerută de Gigi Becali pentru Olimpiu Moruțan. „Am fost la Budapesta, am vorbit în numele clubului!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă