Suma incredibilă pe care Victor Pițurcă i-a cerut-o lui Răzvan Burleanu: „Aș fi rămas selecționerul României!”

2 săptămâni in urmă 33

Victor Pițurcă a dezvăluit cum a ajuns să se despartă de naționala României, după ce președintele FRF a devenit Răzvan Burleanu.

Fostul selecționer a recunoscut că a avut o relație bună cu Burleanu și chiar și-ar fi dorit să continue pe banca primei reprezentative.

Deocamdată, Victor Pițurcă este liber de contract: n-a mai antrenat pe nimeni, după ce s-a despărțit de Universitatea Craiova.

Așa s-a despărțit Victor Pițurcă de naționala României: „Le-am cerut 50.000 de euro!”

Victor Pițurcă a cerut o mărire de salariu pentru a continua pe banca României, însă Răzvan Burleanu ar fi acceptat o sumă de 50.000 de euro pe lună doar dacă România câștiga grupa din preliminarii.

„Cu Burleanu am lucrat jumătate de an, a fost în regulă, chiar dacă anunțase cu surle și trâmbițe că mă va schimba când va veni. El avea altă impresie despre mine, iar în mass-media eram caracterizat cu totul și cu totul altfel decât eram eu. Și, probabil, cine știe ce credea? Cât am lucrat cu el, rezultatele au fost excelente. Dacă mi-ar fi mărit salariul, și chiar au vrut să mi-l mărească…

Jucătorii au venit la mine după meciul cu Finlanda, pentru că au aflat că plec. Mă îndoiseră și aș fi rămas! Dar le-am cerut 50.000 de euro pe lună, cred că aveam 35.000. „Ți-l facem doar dacă vei câștiga grupa!”. „Voi vreți calificare sau locul 1 în grupă?”. Și am plecat! Dar eu am plecat exact cum am declarat, din cauza presei! Nu este ușor să ai o luptă cu o parte din presă”, a spus Victor Pițurcă, după cum scrie GSP.

The post Suma incredibilă pe care Victor Pițurcă i-a cerut-o lui Răzvan Burleanu: „Aș fi rămas selecționerul României!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă