Suma imensă pe care Academica s-a angajat să o plătească FCSB-ului dacă-l foloseşte pe Robert Ion

3 săptămâni in urmă 14

  • Liga 1: FC Argeș - Chindia, sâmbătă, 17:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: FCSB - Academica Clinceni, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

  • FCSB-Academica Clinceni se joacă sâmbătă, de la ora 21:00 şi va fi în direct pe Digi Sport 1 şi pe siteul digisport.ro

Academica ar fi obligată să plătească 100.000 de euro dacă-l foloseşte pe Robert Ion cu FCSB

Cei de la Academica nu se vor baza nici pe Robert Ion (21 de ani), chiar dacă el este apt de joc. Numai că dacă este folosit împotriva FCSB-ului, echipa lui Chirilă ar trebui să plătească 100.000 de euro echipei lui Becali, de unde a fost împrumutat.

Oricum este imposibil să existe vreo echipă în România care să achite o astfel de sumă pentru un singur meci, cu atât mai mult este cazul Academicii care are probleme fără precedent cu bugetul.

De altfel, astfel de clauze reprezintă o practică obişnuită în fotbalul românesc. De exemplu, FCSB ar trebui să achite 10.000 de euro lui Dinamo dacă îl foloseşte pe Cătălin Straton într-un meci contra "câinilor roşii".

Cum își motivează Ionuț Chirilă jucătorii pentru meciul cu FCSB: "În Curva Nord scrie 'Sopra tutti siamo noi'"

Antrenorul de la Academica Clinceni, Ionuț Chirilă, a dezvăluit cum îi va motiva pe jucătorii săi pentru meciul din această seară, de pe Arena Națională: "Le voi zice că sunt AC Milan și că în Curva Nord (n.r. galeria italienilor) scrie 'Sopra tutti siamo noi' (n.r 'Deasupra tuturor suntem noi, azi').

Nu trebuie să ne ascundem de faptul că suntem deficitari la capitolul atacanți. Am jucat la Buzău ca atacant cu un mijlocaș ofensiv și apoi cu un copil, Dumitrache, care nu a avut un ritmul necesar", a spus Chirilă, la conferința de presă premergătoare partidei cu FCSB.

Edi Iordănescu a ţinut din nou să-i mulţumească lui Gigi Becali pentru susţinere

Antrenorul celor de la FCSB, Edi Iordănescu, a îndulcit tonul avut la finalul meciului de cupă cu CS Hunedoara, 5-3  după prelungiri, când a fost extrem de nervos pentru că echipa sa a fost egalată la 3 după ce a avut 3-0.

Avem fluctuații de la un moment la altul, nu numai de la un meci la altul, cu mențiunea că primează rezultatul.

În viitor, vom avea timp ca să creștem și ca exprimare. Am o datorie mare față de patronul clubului, care-mi acordă această susținere, din punctul meu de vedere necondiționată, și o datorie enormă față de suporterii echipei, care s-au întors în număr mare și dau în continuare semne de întoarcere”, a spus Edi Iordănescu, înainte de FCSB - Clinceni.

S-a mers pe o structură cu mulți jucători tineri, cu potențial, dar nu e suficient, pentru că în fotbal rezultatul contează. Progresul va apărea pentru că ei se obișnuiesc cu mine cu pretențiile și cu cerințele mele”, a mai spus Edi Iordănescu.

Etichete: ionut chirila , robert ion , edi iordanescu fcsb academica
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă