Suma colosală pe care o poate primi Jose Mourinho dacă va fi demis de la Tottenham

1 lună in urmă 6

Champions League: Manchester City - Borussia Dortmund, marți, 22:00, Digi Sport 2

Champions League: Real Madrid - Liverpool, marți, 22:00, Digi Sport 1

Oficialii lui Tottenham vor trebui să îi plătească o sumă imensă lui Jose Mourinho dacă decid să îl concedieze înainte de expirarea contractului.

Singura condiție care ar trebui îndeplinită ar fi ca Tottenham să ajungă în competițiile europene.

Ce sumă ar primi Mourinho dacă ar fi demis de la Tottenham

Dacă Tottenham va decide să îi întrerupă contractul lui Mourinho din cauza ratării calificării în cupele europene, oficialii clubului îl vor plăti pe tehnician cu mai puțin de 35 de milioane de euro.

Contractul lui Jose Mourinho mai este valabil încă doi ani, iar, potrivit Daily Mail, tehnicianul primește aproximativ 18 milioane de euro pe sezon.

În clasamentul din Premier League, Tottenham se află pe locul 6, cu un total de 49 de puncte. Formația lui Mourinho are șanse reale de a prinde calificarea în cupele europene, dar presiunea este mare pe tehnician, mai ales după remiza cu Newcastle, scor 2-2.

Calificarea la edițiile următoare din Champions League sau Europa League ar putea avea un impact major asupra viitorului lui Mourinho la Tottenham.

În cazul foarte puțin probabil în care oficialii lui Tottenham vor renunța la tehnicianul portughez, deși ar aduce o calificare în cupele europene, remunerația lui Jose Mourinho ar fi semnificativ mai mare.

Tottenham Hotspur se va duela cu Manchester City în finala Cupei Ligii Angliei, iar victoria va garanta un loc la ediția inaugurală din UEFA Europa Conference League.

Tottenham, eliminată de Dinamo Zagreb, care a reușit surpriza optimilor Europa League

În tur, Tottenham a câștigat cu 2-0 meciul cu Dinamo Zagreb, așa că erau slabe șansele ca rezultatul să poată fi întors de croați în returul din Anglia.

Însă nu a fost așa. Orsic a marcat două goluri în tompul regulamentar și a trimis meciul în prelungiri, iar apoi tot el a reușit hat-trick-ul și croații merg în sferturi, în dauna echipei antrenate de Jose Mourinho.

Etichete: jose mourinho , europa league , champions league , tottenham hotspur
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă