Sucursală BRD jefuită în plină zi. Un bărbat a fugit cu 4.000 de euro și este căutat de forțe impresionante de ordine

2 săptămâni in urmă 19

Miercuri, 13 Octombrie 2021, ora 15:49

156 citiri

Sucursală BRD jefuită în plină zi. Un bărbat a fugit cu 4.000 de euro și este căutat de forțe impresionante de ordine

O angajată a unei sucursale BRD din municipiul Brăila a reclamat miercuri, 13 octombrie, la numărul de urgenţă 112, că o persoană a sustras o sumă de bani din incinta sucursalei şi a fugit.

Ar fi vorba despre un bărbat ce a reușit să fure 4.000 de euro, iar apoi a fugit cu banii. Suspectul nu a fost încă găsit, fiind căutat de polițiști și jandarmi, potrivit obiectivbr.ro.

"Astăzi, în jurul orei 14:05, o angajată a unei sucursale bancare de pe raza municipiului a sesizat prin apel 112 faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras din incinta sucursalei o sumă de bani, după care ar fi fugit. În acest moment, poliţiştii împreună cu jandarmii brăileni efectuează activităţi de verificare şi căutare pentru localizarea şi depistarea persoanei în cauză", se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

Reprezentanţii IPJ Brăila au deschis o anchetă.

Citeste si:

Un tânăr de 21 de ani, înjunghiat după o ceartă în plină stradă. Agresorul, prins cu ajutorul camerelor de supraveghere

Tânărul de 21 de ani a fost văzut de mai mulți martori certându-se cu un alt bărbat, în fața unui chioșc situate pe bulevardul Iuliu Maniu din Brașov. Cei doi ar fi avut un conflict...

O femeie din Prahova a anunţat la poliţie dispariţia menajerei sale, cetăţean din Sri Lanka

O femeie din Prahova a anunţat la poliţie dispariţia menajerei sri lankeze care locuia împreună cu ea şi care a plecat de la locuinţă în urmă cu două zile. Conform poliţiei, care a...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

TelekomSport.ro

Adevarul.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă