”Succesorul” lui Putin ar fi plecat în China să negocieze răsturnarea lui Putin, după anunțarea mobilizării rezerviștilor

4 zile in urmă 35

Joi, 22 Septembrie 2022, ora 08:11

514 citiri

Secretarul Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Nikolai Patrușev, a fugit în China pentru a negocia cu autoritățile chineze înlăturarea lui Putin de la președinție, spune expertul militar ucrainean Oleg Jdanov.

"Șeful Consiliului de Securitate al Federației Ruse, Patrușev, se află în prezent în China. O coincidență foarte interesantă. Imediat după summitul Organizației de Cooperare de la Shanghai, Patrușev merge și zboară în China pe cont propriu, se presupune că pentru a rezolva problemele de securitate, dar cred că Patrușev cel mai probabil a zburat la Beijing pentru a confirma acordurile dintre Beijing și Moscova, precum și pentru a obține sprijin pentru tranzitul puterii și înlăturarea lui Putin din funcția de președinte al Rusiei”, a spus analistul.

Potrivit expertului, în zilele următoare poate deveni clar dacă această informație este adevărată și, dacă este adevărată, atunci cum va fi înlăturat Putin de la putere.

"Așadar, Moscova a ”fiert” astăzi. Înțeleg că acest lucru nu va trece fără consecințe pentru regimul Putin", a conchis expertul.

Anterior, politologul rus Andrei Piontkovski a spus că înfrângerea armatei ruse în regiunea Harkov a accelerat procesul de prăbușire a regimului Putin. Putin poate fi înlăturat „din motive de sănătate”, iar Consiliul de Securitate va prelua puterea în Rusia.

Citește și:

Cât de des trebuie înlocuite pernele, lenjeria de pat și prosoapele din baie

În fiecare casă există o serie de obiecte indispensabile pe care trebuie să le înlocuim periodic, însă acestea nu vin cu termen de expirare sau cu manual de instrucțiuni, drept urmare...

 ”Am doar un glonț pentru el” FOTO

Evghenia Prokopenko, care a fost desemnată Regină a Frumuseții în Ucraina la concursul Miss Pământ din 2012, și-a schimbat tocurile cu o geantă medicală și a mers pe front pentru a salva...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă