Succes pentru Kira Hagi. În ce film românesc va juca fiica lui Gheorghe Hagi: „Am fost extrem de onorată”. Premiera va avea loc în 2023

3 zile in urmă 36


Kira Hagi, care are 26 de ani și este actriță, a anunțat că joacă în filmul „Enescu - Geniul și Prințesa”, transmite click.ro. Fiica lui Gheorghe Hagi a primit în acest proiect rolul principal, al prințesei. Pelicula va apărea pe marile ecrane în 2023.


Într-o postare pe Facebook, Kira Hagi a dezvăluit că a încheiat filmările pentru un nou lungmetraj. „Tocmai s-au încheiat filmările pentru filmul «Enescu - Geniul şi Prinţesa», este un film despre viaţa şi iubirile compozitorului. După Martha Bibescu, am descoperit şi investigat cu această ocazie o (altă) femeie emblematică a perioadei interbelice.


Ce vreau să vă spun este că am fost extrem de onorată să o portretizez pe prinţesa Alice Cantacuzino, scriitoare, dramaturg şi sportivă de performanţă, dar şi corespondent de război în Al Doilea Război Mondial. Urmăriţi pagina oficială a filmului pentru mai multe detalii. Eu una abia aştept premiera!”, a anunțat actriţa Kira Hagi, pe reţelele sociale.
Pentru Click, ea a mărturisit că proiectul va avea debutul în 2023. „Momentan nu vorbesc despre film, a fost doar un teaser, e singurul meu proiect pe care îl promovez. La anul, la premieră voi spune mai multe. Din păcate, nu pot spune mai multe, pentru că personajul meu dă destul de multe informaţii despre poveste”.


Acest proiect vine după ce Kira Hagi a interpretat rolul Marthei Bibescu în piesa de teatru „Martha și George”, de la Teatrul Nottara.


Are succes și în televiziune


Pe lângă cariera ei în actorie, Kira Hagi s-a lansat și în televiziune. Ea a început în urmă cu câteva luni să prezinte rubrica „Smart is the new cool”, difuzată pe postul de televiziune Aleph News, ce-i aparține lui Adrian Sârbu.


Scopul tinerei este de a aduce în prim-plan inițiative speciale ale tinerilor din țară. „Lucrez de ceva timp la acest concept și sunt tare bucuroasă acum pentru că s-au aliniat toate planetele. Tocmai am început o miniserie prin care sper să aduc în atenția tuturor tinerii deștepți din România, care schimbă lumea în bine! Aștept opiniile voastre, dar și mesaje dacă știți astfel de oameni talentați, care fac performanță în orice domeniu!”, a spus Kira Hagi la vremea respectivă.


Foto: Facebook Kira Hagi


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă