Subprefecta judetului Timis a murit de COVID-19

1 lună in urmă 1

Subprefecta judetului Timis a murit de COVID-19, potrivit Digi24. Femeia era internata in spital.

In urma cu cateva zile, Elena Popa a fost transferata pe sectia ATI a aceluiasi spital, avea o afectare a plamanilor de 90%, din cauza COVID-19, iar sansele ei de supravietuire erau scazute, conform medicilor din spital.

Medicii au incercat chiar si tratamentul cu plasma, pentru a-i salva viata subprefectului de Timis, arata sursele citate.

Elena Popa avea hipertensiune arteriala si era subprefectul judetului Timis de la inceputul anului 2020.

Ce declara Elena Popa in decembrie

Subprefectul judetului Timis, Elena Popa, a ajuns la sfarsitul lunii decembrie cu salvarea la spital. Femeii i-a scazut saturatia de oxigen, a avut febra si isi pierduse gustul si mirosul si avea o tuse seaca, potrivit presei locale.

"A fost sotul pozitiv, marti, in 22. A iesit "pozitiv", la test, eu "negativa". Apoi am facut febra, miercuri, 38, intre timp mi-am pierdut gustul si mirosul. Banuiam ca am Covid, oricum eram in carantina. Duminica seara s-a inrautatit starea si am chemat Salvarea, aveam 90 saturatia de oxigen, am un pulsoximetru acasa. Am fost la triaj, la Spitalul Victor Babes, iar de aici m-au dus Clinica de Recuperare Cardiovasculara. Deocamdata sunt in zona galbena, astept rezultatul testului Covid. Am toata simptomatologia, fara gust, fara miros, febra, tuse seaca", a declarat subprefectul Elena Popa pentru tion.ro in decembrie.

Sotul subprefectului de Timis a fost depistat negativ.

Elena Popa se afla in spital din 28 decembrie.

Stire in curs de actualizare!

Mai puteti citi

Marturia cutremuratoare a medicului de la Matei Bals care a spart geamurile pentru a ajunge la pacienti: "Ardeau de vii si strigau dupa ajutor!"Metoda neobisnuita folosita de o femeie pentru a-i distrage atentia unui hot: i-a facut sex oral pana la venirea politistilorINTERVIU Cum a ajuns Romania de la "ciuma Europei" la una din putinele tari in care numarul cazurilor de COVID e in scadere. Explicatiile unui expert in sanatate publicaFenomenul Maldive: Cum au ajuns excursiile exotice mai ieftine decat o vacanta in RomaniaEXCLUSIV Ce investitie uriasa face Simona Halep in zona exclusivista a Marii Negre
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă