SUA și-a adjudecat medalia de bronz la Tokyo! Gol superb marcat de Megan Rapinoe

2 luni in urmă 15

  • Liga 2: Unirea Constanța - Hermannstadt, joi, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: FC Botoșani - UTA Arad, vineri, 18:30, Digi Sport 1

Lupta pentru medalia de aur se va da între Suedia, echipa care a învins SUA în grupe cu scorul de 3-0, și Canada.

SUA și-a adjudecat medalia de bronz la Tokyo! Gol superb marcat de Megan Rapinoe

Campioana mondială en-titre nu a reușit să obțină aurul la Tokyo, dar a cucerit totuși o medalie olimpică de bronz, iar reușita îi aparține în mare parte lui Megan Rapinoe, desemnată cea mai bună jucătoare a lumii.

Galerie Foto

Rapinoe a fost autoarea unui gol superb marcat în minutul 8 al partidei cu Australia. La o lovitură de la colțul terenului, Rapinoe a impregnat balonului foarte mult efect și a trimis direct la poarta apărată de Teagan Micah care a încercat în zadar să nu lase mingea să intre în poartă.

Egalitatea a fost restabilită în minutul 17, prin Kerr, care a marcat după o eroare comisă de defensiva Statelor Unite.

Rapinoe a marcat din nou patru minute mai târziu din voleu, iar Statele Unite ale Americii și-a mărit avantajul în prelungirile primei reprize, după golul marcat de Carli Lloyd.

Tot Lloyd a marcat și primul gol din cea de-a doua repriză, dar Australia a redus din diferență prin golul marcat de Foord cu capul din minutul 54.

Ultimul gol al partidei a fost marcat de Gielnik în minutul 90, dar nu a fost suficient, iar jucătoarele din America și-au adjudecat medaliile de bronz.

Statele Unite ale Americii a concurat pentru medalia de bronz după înfrângerea suferită în fața Canadei, în semifinalele turneului olimpic, cu scorul de 0-1.

Etichete: jocurile olimpice , statele unite ale americii , tokyo 2020 , megan rapinoe
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă