Sturion URIAȘ, de 140 kg și lung de 2,5 metri, descoperit într-o căruță

1 lună in urmă 1

Cei doi bărbaţi au declarat că au pescuit peștele în Dunăre și intenționau să-l comercializezeCei doi bărbaţi au declarat că au pescuit peștele în Dunăre și intenționau să-l comercializeze

Doi tulceni sunt cercetați de polițiștii de frontieră după ce au fost prinși cand transportau într-o căruță un sturion de 140 kilograme.

VINERI, 05 MARTIE 2021, 10:38

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

În data de 04.03.2020, în jurul orei 13.00, poliţiștii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Isaccea, județ Tulcea, acționând în baza unei informaţii, au oprit pentru control, pe raza localităţii Grindu, o căruță în care se aflau doi bărbați, în vârstă de 41, respectiv 61 ani, domiciliaţi pe raza judeţului Tulcea.

În urma controlului, polițiștii de frontieră au descoperit, în atelaj, un sturion din specia morun, în stare vie, având greutatea de 140 kilograme şi o lungime de peste 2,50 metri.

Cei doi bărbaţi au declarat că au pescuit peștele în Dunăre și intenționau să-l comercializeze.

Peștele a fost redat mediului natural în prezența reprezentanților Agenției Naționale pentru Pescuit și Acvacultură, a polițiștilor de frontieră şi a unuia dintre suspecți.

Citește continuarea pe realitateadeconstanta.net.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă