Studiu. Varianta Delta nu produce cazuri grave în rândul copiilor și adolescenților

1 lună in urmă 20

„Coronavirusul îi ocolește pe tineri“, de domeniul trecutului. Ce procent de cazuri pozitive are categoria 19-24 de ani„Coronavirusul îi ocolește pe tineri“, de domeniul trecutului. Ce procent de cazuri pozitive are categoria 19-24 de ani
  • Varianta Delta a coronavirusului nu produce cazuri grave în rândul copiilor și adolescenților, spun
  • Acesta este rezultatul unui studiu CDC.

Specialiștii americani spun că varianta Delta a coronavirusului nu produce cazuri grave în rândul copiilor și adolescenților prin comparație cu alte variante ale virusului.

Centrul pentru controlul bolilor din Statele Unite a studiat datele pacienților spitalizați cu diagnosticul Covid-19 din 99 de comitate din 14 state americane, acoperind aproximativ 10% din populația Statelor Unite. Din cei 3.116 copii şi adolescenţi spitalizaţi în cele trei luni şi jumătate dinainte de varianta Delta, aproximativ 26% au fost internaţi la terapie intensivă, 6% au fost plasaţi pe ventilator şi mai puţin de 1% au decedat.

După răspândirea variantei Delta, dintre cele 164 de spitalizări analizate în intervalul de o lună şi jumătate, aproximativ 23% au avut nevoie de terapie intensivă, 10% au avut nevoie de ventilator şi mai puţin de 2% au decedat.

The post Studiu. Varianta Delta nu produce cazuri grave în rândul copiilor și adolescenților appeared first on Aleph News.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă