Studenții Universității Bucureşti vor face cursuri exclusiv online, de joi, pentru 14 zile

4 luni in urmă 22

Studenții celor 19 facultăți ale Universității Bucureşti vor face cursuri exclusiv online, în perioada 22 octombrie - 4 noiembrie, a decis, în şedinţa de miercuri, Senatul Universităţii.

21 Octombrie 2020, 18:55 (actualizat 21 Octombrie 2020, 19:22) |

Universitatea București / FOTO: unibuc.ro

În funcţie de evoluţia situaţiei, este posibil ca această perioadă să se prelungească, se arată în comunicatul Universității București.

Cea mai mare parte a activităţilor academice din cadrul UB se desfăşura deja pe platforme online.

Serviciile administrative vor fi asigurate în continuare potrivit recomandărilor în vigoare, atât online, cât şi faţă în faţă, în situaţiile în care se impune prezenţa fizică.

ŞTIRILE ZILEI

CELE MAI NOI DIN CORONAVIRUS

Klaus Iohannis: Propunerea de carantinare trebuie să vină de la specialişti; nu-mi doresc să ajungem la carantinarea Bucureştiului. În acest moment, nu vorbim de lockdown la nivel de stat Studenții Universității Bucureşti vor face cursuri exclusiv online, de joi, pentru 14 zile Franţa: Şapte suspecţi, inclusiv doi elevi, sunt cercetaţi în cazul profesorului Samuel Paty, ucis de un islamist Ministrul Nelu Tătaru: Nu se impune reînchiderea totală. Fiecare comitet judeţean îşi adaptează măsurile Klaus Iohannis: Alegerile trebuie să aibă loc la termen. Fără alegeri, după 20 decembrie, parlamentarii nu pot vota legi organice. Ar fi catastrofal pentru România Picăturile respiratorii, contactul cu mâinile şi particulele virale. Căi de transmitere a noului coronavirus Sibiu: Focare de COVID-19 la centre sociale, spitale, companii, la Consiliul Județean și la Inspectoratul Teritorial de Muncă Se fac angajări fără concurs pe perioadă determinată la Spitalul Militar de Campanie de nivel ROL 2 COVID-19 Ministerul Educației anunță că 2.169 de unități de învățământ funcționează în Scenariul 3, adică elevii fac cursuri online. 5.007 școli sunt in Scenariul 2 Locurile în ATI din Sibiu, epuizate. Medicii au trimis pacienți cu COVID-19 în Argeș

StirileTVR.RO PE FACEBOOK

TVR +

Canalul TVR YouTube

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă