Student la Medicină, reținut de polițiști după ce a jefuit două farmacii. A amenințat-o pe farmacistă cu cuțitul. Imagini șocante!

2 săptămâni in urmă 1

Un student la Medicină din Craiova a amenințat o farmacistă cu cuțitul și i-a cerut toți banii pe care îi avea.

Studentul de 26 de ani, student la Medicină, a jefuit o farmacie, în urmă cu mai multe zile, și a fugit cu suma de 1.500 de lei. La acea dată, oamenii legii au explicat că au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

A repetat același tip de jaf, însă de această dată nu a reușit să fugă cu banii fiindcă farmacista a sunat alarma.

„Ulterior, la data de 22 martie, Secția 4 Poliție Craiova a fost sesizată cu privire la comiterea unei tentative la infracțiunea de tâlhărie calificată, faptă săvârșită într-un mod asemănător. Astfel, într-o farmacie din cartierul Brazda lui Novac a intrat un bărbat, care, la fel ca în primul caz, având asupra sa un cuțit, a solicitat încasările.

De această dată, cel în cauză a părăsit în grabă locația, fără a sustrage bunuri sau bani, după ce butonul de panică a fost apăsat de una dintre angajate”, au precizat oamenii legii, potrivit GazetadeSud.

Suspectul a fost prins de polițiști în cursul zilei de joi.

„În cursul zilei de ieri, 25 martie, în vederea completării probatoriului în cele două cazuri, polițiștii doljeni, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dolj, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui tânăr de 26 de ani, din Craiova. Acesta este bănuit de comiterea celor două infracțiuni. Au fost găsite și ridicate mai multe obiecte ce pot constitui mijloace materiale de probă în cadrul procesului penal”, au mai explicat poliţiştii doljeni.

Studentul de 26 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

Citește și Povestea lui Alfie, câinele care a murit după ce a înghiţit mai multe măşti medicinale

Citește și Un student la medicină a fost găsit MORT în casă, la doar 10 zile după vaccinul AstraZeneca. ”Avea 1,7 litri de sânge în stomac”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă