Student la medicină, hoț de farmacii. A băgat spaima în toate spițeriile din Craiova. Cum acționa VIDEO

2 săptămâni in urmă 6

Un tânăr de 26 de ani a fost reținut de polițiști după ce a comis mai multe infracțiuni. În mai puțin de o săptămână, tânărul a intrat în două farmacii din Craiova, cu un cuțit, și le-a amenințat pe angajate. Dintr-o farmacie a reușit să fure 1.500 de lei, iar din cealaltă a plecat cu mâna goală.

Tânărul a fost reținut

Până la urmă, tânărul a fost prins de către oamenii legii, joi, 25 martie. Polițiștii de la Secția 1 Craiova au acționat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. În momentul de față este reținut și bănuit de comiterea infracțiunilor de tâlhărie calificată, dar și tentativă de tâlhărie calificată. Pe 15 martie, bărbatul a plecat cu 1.500 de lei dintr-o farmacie, după ce a amenințat-o pe vânzătoare cu un cuțit, dar nu a rănit-o. În acel moment, jaful a fost surprins de camerele de supraveghere din farmacie. Oamenii legii au demarat cercetări în acest caz sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată.

Apoi, pe 22 martie, Secția 4 de Poliție din Craiova a fost sesizată cu privire la comiterea unei fapte asemănătoare, o tentativă de tâlhărie calificată. Fapta a avut loc, de această dată, la o farmacie din cartierul Brazda lui Novac. Bărbatul a intrat în încăpere cu un cuțit, și a solicitat încasările, exact ca în celălalt caz. Din păcate pentru el, de această dată a plecat cu mâna goală. A părăsit locația în grabă deoarece a fost activat butonul de panică de către una dintre angajate. Nu a sustras bunuri sau bani și nici nu a rănit pe nimeni.

S-au efectuat percheziții domiciliare

La nivelul IPJ Dolj, Inspectoratul Județean de Poliție, a fost alcătuită o echipă de cercetare a celor două infracțiuni. Au fost organizați polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Craiova, Serviciul Criminalistic Dolj și Serviciul de Investigații Criminale Dolj. Aceștia au continuat ancheta și cercetările sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. Echipa de intervenția a efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui tânăr de 26 de ani, student la medicină, din municipiul Craiova.

Acesta este bănuit de comiterea celor două infracțiuni în care a amenințat angajații farmaciilor cu un cuțit și a furat suma de 1.500 de lei. În urma percheziției, au fost ridicate mai multe obiecte ce pot fi mijloace materiale de probă în cadrul procesului penal. În urma probatoriului administrat, polițiștii de la Secția 1 de Poliție Craiova l-au reținut pe tânăr timp de 24 de ore. Acesta a fost dus la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dolj. Tânărul urmează să fie propus pentru arestare preventivă în fața Parchetului de pe lângă Judecători Craiova.

The post Student la medicină, hoț de farmacii. A băgat spaima în toate spițeriile din Craiova. Cum acționa VIDEO appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă