Strategia Viitorului, desființată. „Sunt surprins de ce s-a întâmplat. S-au adus jucători care nu au jucat la echipele de la care au venit!”

1 lună in urmă 2

Strategia Viitorului din perioada de mercato din această iarnă a fost desființată de Vasile Miriuță și Ioan Ovidiu Sabău.

FC Viitorul se află pe locul 10 în clasamentul din Liga 1, la 8 puncte distanță de ultimul loc de play-off după remiza cu Academica Clinceni, scor 1-1, iar Vasile Miriuță și Ioan Ovidiu Sabău sunt de părere că formația patronată de Gică Hagi a greșit strategia.

Vasile Miriuță, fostul antrenor de la CFR Cluj, este de părere că FC Viitorul nu a făcut cele mai bune transferuri în perioada de mercato din această iarnă, toate acestea deoarece jucătorii care au ajuns la gruparea din Constanța nu jucau la echipele de la care au fost transferați.

Strategia Viitorului, desființată de Vasile Miriuță și Ioan Ovidiu Sabău

„Ai nevoie de bani, vinzi, dar decât să aduci câţiva jucători, mai bine iei câţiva de la academie. Îi respect pe cei care sunt acolo, dar sunt surprins de ce s-a întâmplat, ce jucători au adus. S-au adus jucători care nu au jucat la echipele de la care au venit, a spus Vasile Miriuţă, conform Looksport.ro.

Deși crede că unele transferuri făcute de Viitorul nu au fost bune, Ioan Ovidiu Sabău este de părere că intențiile celor care i-au adus au fost bune, dar că fotbaliștii nu au confirmat până acum. „Se mai fac şi greşeli, dar unele achiziţii nu sunt bune pentru Viitorul. Poate că anumiţi jucători nu sunt pregătiţi fizic. Au fost intenţii bune, jucători recomandaţi, dar se întâmplă să nu confirme, a spus Ioan Ovidiu Sabău pentru sursa citată mai sus.

FC Viitorul e la 8 puncte distanță de play-off

În ultimele 10 meciuri, FC Viitorul a bifat o singură victorie, a remizat de șase ori și fost învinsă în 3 partide. În prezent, echipa antrenată de Mircea Rednic se află pe locul 10 în clasamentul Ligii 1, cu 29 de puncte adunate în 25 de meciuri, la 8 puncte distanță de Academica Clinceni, ocupanta locului 6, ultimul care duce în play-off.

The post Strategia Viitorului, desființată. „Sunt surprins de ce s-a întâmplat. S-au adus jucători care nu au jucat la echipele de la care au venit!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă