Strategia lui Nicolae Dică din Conference League, criticată vehement: ”Mi se pare ciudat!” Punctul slab al FCSB-ului

1 săptămână in urmă 21

  • Liga 1: 'U' Cluj - Chindia, duminică, 18:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova - FCSB, duminică, 21:30, Digi Sport 1

Pentru FCSB, în Conference League, urmează duelul cu Silkeborg care poate fi urmărit joi, 6 octombrie, în format LIVE TEXT pe site-ul digisport.ro.

Strategia lui Nicolae Dică din Conference League, criticată vehement: ”Mi se pare ciudat!” Punctul slab al FCSB-ului

Leo Grozavu, antrenorul care a fost pe lista celor de la U Cluj înainte de numirea lui Eugen Neagoe, a declarat că se aștepta ca FCSB să aibă o prestație mai bună împotriva celor de la Anderlecht.

Tehnicianul crede că Nicolae Dică a ales greșit primul unsprezece și consideră că roș-albaștrii ar fi trebuit să înceapă partida cu titularii.

Ca să vă spun cinstit, mă așteptam la mai mult din partea lui FCSB. Anderlecht nu mai e cea din trecut. Am văzut o echipă mult inferioară la ce mă așteptam eu.

Mă așteptam ca FCSB să câștige. A fost o surpriză și că nu a folosit cea mai bună formulă. Și pentru mine este surprinzător, pentru că un an de zile ne luptăm să ajungem acolo și apoi ne menajăm jucătorii. Mi se pare curios.

Primul meci este întotdeauna important, în afară de tot ceea ce înseamnă puncte, partea financiară, imaginea, gloria. Nu se gândește de maniera asta, chiar nu știu ce să spun. Atunci când jucăm în campionat ne gândim la Europa, când jucăm în Europa ne gândim la campionat”, a declarat Leo Grozavu, citat de PlaySport.

Leo Grozavu a identificat punctul slab al FCSB-ului: ”Are calități, dar nu le-a arătat!”

Leo Grozavu a identificat și punctul slab al FCSB-ului. În opinia sa, Joyskim Dawa, fundașul lăudat în mai multe rânduri de patronul Gigi Becali, reprezintă ”punctul nevralgic” al lui FCSB din cauza evoluțiilor sale inconstante.

Mi se pare ciudată alegerea acestui cuplu de fundași centrali. Sigur, au nevoie de timp.

Nu îmi place să mă arunc cu astfel de declarații, dar toată lumea spune că ce a fost în trecut, a fost mai bine. Dawa are calități, dar nu le-a arătat. Postul de fundaș central însemnă o evoluție constantă, nu e suficient să joci bine 90 de minute și să primești gol.

E clar, ei au făcut gafe de-a lungul ultimelor partide. Fie că a fost campionat, fie că a fost Europa. Acolo a fost punctul nevralgic al FCSB”, a mai spus Leo Grozavu.

Etichete: nicolae dica , leo grozavu , fcsb , conference league


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă