Strategia lui Gigi Becali are susținători printre rivali: "E cel mai bine pentru FCSB"

3 săptămâni in urmă 13

  • WTA Melbourne: Simona Halep - Gabriela Ruse, joi 03:30, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Chelsea - Tottenham, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

Patronul celor de la FCSB a anunțat că nu vrea să mai investească bani în echipă și vrea să mizeze pe tinerii care există în club, iar în acest sens Constantin Budescu a fost lăsat să plece.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Florin Prunea îi dă dreptate lui Gigi Becali

Fostul conducător al lui Dinamo e de părere că strategia pe care Gigi Becali o aplică, aceea de a miza pe tineri, o să dea roade.

"Gigi are dreptate, se gândește la viitor, o să culeagă roadele. Prin ceea ce se întâmplă la FCSB, vedem clar o scădere a cheltuielilor. Sunt jucători români, tineri, cu bani mai puțini.

Se vede, se simte, renunță la jucătorii care nu l-au ajutat. Budescu n-a mai avut aceeași plăcere la FCSB, nu este o pierdere. Nu avea unde să joace, ritmul de joc nu se pliază pe stilul lui", a spus Florin Prunea, la Prosport.

Octavian Popescu va prelua tricoul cu numărul 10 la FCSB de la Florin Tănase! Aceasta este dorința lui Gigi Becali

Chiar dacă Al-Nasr întârzie să facă o ofertă concretă pentru Tănase, cel mai probabil, transferul celui mai bun jucător din Liga 1, în ancheta Digi Fotbal, se va realiza în această perioadă de mercato. Astfel, FCSB va avea un nou decar în partea a doua a sezonului, iar Gigi Becali a hotărât deja cine va fi.

Este vorba de Octavian Popescu (19 ani), ”perla” lui Becali, informează spotmedia.ro. Se pare că patronul FCSB consideră că tricoul cu numărul 10 îi va conferi tânărului mijlocaș o mai mare încredere și gretutate în echipă. În plus, acest lucru ar putea să-l ajute într-un viitor transfer, Popescu fiind urmărit aproape meci de meci de scouteri din Europa. 

Cum Octavian Popescu va fi ”deposedat” de tricoul cu numărul 9 pe care l-a purtat în prima parte a stagiunii, cineva trebuie să devină și noul nouar de la FCSB. Acesta va fi, conform sursei menționate anterior, Ianis Stoica, tot din ordinul lui Gigi Becali, care a luat în calcul aceleași considerente ca în cazul lui Popescu.

Octavian Popescu este dorit de Slavia Praga în locul lui Nicolae Stanciu, care va părăsi campioana Cehiei în această iarnă, însă răspunsul lui Becali a venit prompt. Patronul FCSB-ului vrea să obțină cel puțin 20 de milioane de euro în schimbul tânărului său jucător: ”Nu îl dau pe Tavi Popescu la Slavia Praga. Nu are bani Slavia Praga pentru el”, a declarat Gigi Becali pentru sport.ro.

  • 1,9 milioane de euro este cota de piață a lui Octavian Popescu, potrivit Transfermarkt.
  • 4 goluri și două pase decisive a reușit Octavian Popescu în acest sezon, în 19 meciuri.
Etichete: gigi becali , florin prunea , budescu , fcsb

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă