Straniu! Muntenegru l-a dat afară pe Kim Rasmussen, după calificarea la Jocurile Olimpice

2 luni in urmă 9

Articol de - Publicat luni, 29 martie 2021, 22:06 / Actualizat luni, 29 martie 2021 23:01

Danezul Kim Rasmussen a fost înlocuit cu Bojana Popovici la 8 zile după ce a câștigat grupa de calificare pentru Jocurile Olimpice! Federația din Muntenegru nu a oferit nicio justificare.

Muntenegru a învins Norvegia cu 28-23 și a pierdut în fața României, 25-28 în turneul preolimpic de la Podgorica, calificându-se la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Echipa Muntenegrului a fost condusă pe banca tehnică de danezul Kim Rasmussen și de fosta mare jucătoare Bojana Popovici.

Muntenegru l-a dat afară pe Kim Rasmussen, după calificarea la Jocurile Olimpice

Luni, Federația de Handbal din Muntenegru a emis un comunicat prin care anunța că Kim Rasmussen a fost demis, în locul său fiind lăsată Bojana Popovici! "Consiliul de Administrație al Federației a decis să nu continue cooperarea cu selecționerul Kim Rasmussen, Bojana Popovici prelunând «leoaicele»", este decizia anunțată de RSCG. Se precizează că la succesul calificării la JO a echipei au contribuit jucătoarele, stafful tehnic. dar și Federația. Consiliul de Administrație subliniază că "Bojana Popovici a avut o contribuție majoră la acest rezultat și că noul antrenor e cel mai în măsură să conducă echipa la Jocurile Olimpice.

Bojana Popovici este și antrenorul campioanei Muntenegrului, Buducnost Podgorica. Și de acolo, în acest sezon, fostul antrenor Dragan Adzici, care era de mai bine de 10 ani în funcție, a plecat în condiții suspecte, anunțându-și brusc demisia, fără alte precizări. Bojana Popovici va debuta pe banca Muntenegrului pe 16 aprilie, împotriva Belarusului, în preliminariile Campionatului Mondial din acest an care va avea loc în decembrie, în Spania.

Kim Rasmussen preluase Muntenegru anul trecut în decembrie, foștii antrenori, Per Johansson și Adi Vasile fiind demiși cu doar câteva zile înainte de startul turneului final. Cu Rasmussen la timonă, Muntenegru a ocupat locul 8 la Euro 2020, înregistrând două victorii, un egal și trei înfrângeri. Recent, danezul renunțase și la echipa de club, MKS Lublin tocmai pentru a avea mai mult timp să pregătească reprezentativa Muntenegrului.

Citește mai multe știri din handbal:

Selecționerul Muntenegrului a apărut sfârșit la conferință: „Nu mai am emoții, sunt complet gol. O să mă opresc”

Victorie tristă » România trece de Muntenegru, dar pierde la golaveraj calificarea la JO de la Tokyo

Playtech: BOMBĂ! Soțul Corneliei Catanga continuă scandalul cu Gigi Becali. L-a umilit public, fără milă: „Îți place să arunci cu bani doar...”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă