Stranierii convocați de principiu de Adrian Mutu pentru decisivul cu Danemarca! Adi Petre, pe listă

4 luni in urmă 18

Liga 1: Gaz Metan Mediaș - Botoșani, vineri, 18:00, Digi Sport 1

Liga 1: Universitatea Craiova - Academica Clinceni, vineri, 21:00, Digi Sport 1

Pentru jocul programat pe 17 noiembrie, de la ora 20:30, pe arena ”Ilie Oană” din Ploiești, selecționerul Adrian Mutu a decis să includă pe lista preliminară nouă fotbaliști care evoluează în afara României.

Lisa preliminară a stranierilor pentru meciul naționalei de tineret cu Danemarca

Stranierii care ar putea fi în lot pentru meciul cu Danemarca U21 sunt:

Alexandru Dobre (Dijon)Vlad Dragomir (Perugia)Radu Drăgușin (Juventus)Denis Drăguș (Crotone)Marius Marin (Pisa)Andrei Rațiu (Ado Den Haag)Louis Munteanu (Fiorentina)Adrian Petre (Conseza)Alexandru Pașcanu (Ponferradina)

Adrian Petre are, astfel, șansa să revină la naționala de tineret, absentând la ultimele acțiuni din cauza lipsei de continuitate sportivă de la echipa de club, FCSB. Atacantul a fost împrumutat Serie B, la Cosenza, și a jucat 45 de minute în meciul cu Cittadella, încheiat 1-1.

Înaintea ultimei etape a preliminariilor, Danemarca și România sunt sigure de locurile pe care vor termina grupa de calificare, întâi, respectiv doi, indiferent de rezultatul meciului direct.

Dacă Danemarca este calificată la turneul final din Ungaria și Slovenia, meciul de la Ploiești are o miză reală pentru România, care trebuie să câștige pentru a-și asigura prezența la EURO 2021, de pe locul doi.

La turneul final din primăvara anului viitor vor participa, alături de cele două țări gazdă, câștigătoarele celor nouă grupe de calificare și cele mai bune cinci locuri secunde.

Etichete: adrian mutu , stranieri romania u21 , preliminarii euro u21 , românie u21 - danemarca u21
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă