Știrile zilei, 6 august 2021. Grecia, tot mai devastată de incendii; tineri morți în accident, în Vrancea

2 luni in urmă 25

De Rosse Stan.
Publicat: 06.08.2021, 20:41.
Actualizat: 06.08.2021, 20:54

Știrile zilei, 6 august 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan

Rosse Stan

Știrile zilei, 6 august 2021

1) Incendiile continuă să facă prăpăd în Grecia, iar în mai multe insule situaţia a devenit dramatică. România a trimis în ajutor peste o sută de pompieri şi 23 de autospeciale, în încercarea de a opri flăcările înainte să ajungă în cele mai populate zone.

2) Certificatul COVID a devenit obligatoriu în Italia pentru profesori. Dacă nu sunt imunizate, cadrele didactice nu mai pot intra în sala de clasă.

3) Trei tineri din Vrancea au murit după ce au intrat frontal cu maşina într-un TIR. Accidentul s-ar fi produs după ce şoferul de 18 ani a pierdut controlul direcţiei şi a ajuns pe contrasens.

4) Japonia comemorează 76 de ani de la explozia bombei atomice de la Hiroshima. Supravieţuitori şi rude ale victimelor au ţinut un minut de reculegere la ora la care a avut loc explozia din 1945.

5) O mamă din Brazilia i-a şters fiicei de 14 ani contul de Tik Tok, care era urmărit de 2 milioane de persoane. Femeia spune că au şocat-o mesajele pe care le primea şi că a vrut să-şi protejeze fata de cei care o hărţuiau.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă