Știrile zilei, 6 aprilie 2021. Franța cere menținerea MCV pentru România; Bilanțul deceselor Covid-19 la nivel global a depășit cifra de 3 milioane

1 lună in urmă 55

De Rosse Stan.
Publicat: 06.04.2021, 18:23.
Actualizat: 06.04.2021, 18:23

Știrile zilei, 6 aprilie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei

Rosse Stan prezintă cele mai importante ştiri ale zilei, din 6 aprilie

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 6 aprilie 2021

1) Un oficial din cadrul Agenției Europene a Medicamentului a confirmat o legătură între vaccinul AstraZeneca și tromboze. Autoritățile române spun că ne așteptăm la recomandări particulare, pentru un anumit profil de persoană, și nu la o retragere a autorizării serului.

2) Franța consideră prematură ridicarea Mecanismului de Cooperare și Verificare pentru România și Bulgaria. Parisul spune că obiectivele de referință ale MCV nu sunt pe deplin atinse.

3) Valeriu Gheorghiță a anunțat modificări în privința programărilor pentru imunizare. Persoanele aflate pe listele de așteptare vor primi o singură notificare pentru a-și rezerva locul, față de trei câte erau în prezent. Astfel, procesul de programare va fi grăbit, spune coordonatorul campaniei de vaccinare.

4) Decesele cauzate de pandemia de coronavirus au depășit cifra de 3 milioane. Peste un milion de oameni au murit doar în ultimele trei luni.

5) Poliția a descoperit în București o agenție de turism care falsifica teste Covid. Firma facilita astfel vacanțele pentru clienții săi.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

stirile zilei observator update jurnal
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă