Știrile zilei, 5 noiembrie 2021. În ce condiţii se întorc elevii la şcoală, de luni

3 săptămâni in urmă 26

De Rosse Stan.
Publicat: 05.11.2021, 14:57.
Actualizat: 05.11.2021, 14:57

Știrile zilei, 5 noiembrie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Rosse Stan îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 5 noiembrie 2021

1) Negocierile dintre PNL și PSD pentru formarea unei majorități sunt pe calea cea corectă, spun liderii celor două partide. Klaus Iohannis a anunțat că nu va mai desemna un premier care să formeze un guvern minoritar.

2) Elevii se vor putea întoarce fizic la școală acolo unde situația epidemiologică o va permite. De asemenea va fi introdusă o nouă condiție privind funcționarea instituțiilor, și anume gradul de vaccinare al personalului școlii.

3) Fenomenul vaccinării la chiuvetă din România şi Bulgaria a intrat în atenția autorităților din Grecia. Oficialii subliniază că sunt verificate mai atent imunizările făcute de conaționali în aveste țări.

4) Comisarii ANPC au dispus oprirea temporară a vitrinelor la IKEA Băneasa şi închiderea restaurantului şi a cafenelei la IKEA Pallady. Aceștia au descoperit, în zona alimentară, mucegai, praf şi rugină, dar şi insecte moarte.

5) La Sighet este inaugurată cea mai nouă sinagogă din lume şi una dintre cele mai mari din Europa. Rabinul Aaron Teitelbaum vrea să devină loc de pelerinaj pentru evreii ultra-ortodocşi.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă