Știrile zilei, 5 august 2021. Starea de alertă se prelungește; temperaturi record și incendii devastatoare în Grecia

2 luni in urmă 44

De Rosse Stan.
Publicat: 06.08.2021, 01:19.
Actualizat: 06.08.2021, 01:22

Știrile zilei, 5 august 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan

Rosse Stan

Știrile zilei, 5 august 2021

1) Un motociclist în vârstă de 50 de ani l-a împins spre moarte pe un tânăr de 39 de ani care circula cu trotineta, în Bucureşti. Agresorul s-a enervat pe victimă în trafic şi a lovit-o cu casca în cap, moment în care aceasta s-a dezechilibrat şi a ajuns pe contrasens, fiind lovită mortal de un autoturism.

2) Guvernul a aprobat astăzi prelungirea stării de alertă cu 30 de zile. Premierul a precizat că nu a fost modificată nicio măsură deja luată în hotărârea anterioară.

3) Grecia se confruntă cu temperaturi record şi incendii devastatoare, în plin sezon turistic. Flăcările s-au apropiat de capitala Atena, iar zeci de persoane au fost evacuate în ultimele ore.

4) Tensiuni între partidele din coalţia de guvernare, după rectificarea bugetară. Liderii USR PLUS sunt nemulţumiţi de sumele primite pentru ministerele lor şi îl cheamă la discuţii pe Florin Cîţu.

5) Rihanna a fost desemnată de revista Forbes cea mai bogată cântăreaţă din lume. Averea artistei a fost evaluată la aproape două miliarde de dolari, însă mare parte ar proveni din linia ei de cosmetice, nu din muzică.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă