Știrile zilei, 30 iulie 2021. Echipajul 8+1 a ratat podiumul olimpic în finala de canotaj, la JO de la Tokyo; Grecia intră pe lista roşie

2 luni in urmă 25

De Rosse Stan.
Publicat: 30.07.2021, 15:28.
Actualizat: 30.07.2021, 15:30

Știrile zilei, 30 iulie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan, în platoul Observator Update, prezintă ştirile zilei

Rosse Stan îți prezintă cele mai importante știri ale zilei

  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Știrile zilei, 30 iulie 2021

1) Mecanicul locomotivei care a provocat accidentul feroviar de la Feteşti a fost reţinut de poliţişti. Acesta era băut şi ar fi adormit, depăşind semnalul de oprire de la intrarea în staţie.

2) Echipajul feminin al României a ratat podiumul în finala 8+1, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Rezultatul este cu atât mai surprinzător cu cât fetele doborâseră recordul mondial al probei în recalificări.

3) Veşti proaste pentru românii care visau la un concediu în Grecia. De la 1 august, aceasta intră pe lista roşie, iar cei care se întorc din vacanţă trebuie să stea în carantină dacă nu sunt vaccinaţi.

4) Staţia Spaţială Internaţională a fost scăpată temporar de sub control. Propulsoarele modulului rusesc Nauka s-au autoactivat, în urma unei neglijenţe, iar staţia a fost în derivă pentru 45 de minute.

5) Rezultate ruşinoase obţinute de formaţiile româneşti în UEFA Conference League. FCSB, Sepsi şi Universitatea Craiova au fost eliminate de echipe din ţări precum Kazahstan, Albania sau Slovacia.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă