Știm semifinalele Turneului Campioanelor! Maria Sakkari, ultima calificată

1 săptămână in urmă 11

Maria Sakkari s-a calificat în semifinalele Turneului Campioanelor la tenis, competiţia de final de sezon din circuitul WTA, dotată cu premii totale de 5 milioane dolari, după ce a învins-o în trei seturi, 7-6 (7/1), 6-7 (6/8), 6-3, pe belarusa Arina Sabalenka, favorita numărul unu, luni, la Guadalajara (Mexic).

Sakkari, cap de serie numărul 4 la acest turneu, o va înfrunta marţi în penultimul act pe estoniana Anett Kontaveit (nr. 8).

Cealaltă semifinală a Turneului Campioanelor va fi un duel 100% spaniol, între Garbine Mururuza (nr. 6) şi Paula Badosa (nr. 7).

Știm semifinalele Turneului Campioanelor! Maria Sakkari, ultima calificată

Câştigătoarea acestei confruntări va fi prima reprezentantă a Spaniei care va atinge finala acestei competiţii după Arantxa Sanchez, care s-a înclinat în faţa germancei Steffi Graff în meciul pentru trofeu din 1993, disputat la Madison Square Garden din New York.

Μπράβο! Μπράβο! Μπράβο!! Υπερήφανη για το ταλέντο, τη σκληρή δουλειά και το ήθος σου @mariasakkari <3 https://t.co/NMka8EBXbu

— mar (@MarTroul) November 16, 2021

Maria Sakkari s-a impus în duelul cu Arina Sabalenka la capătul celei mai lungi partide de la actuala ediţie a Turneului Campioanelor, care a durat 2 ore şi 47 de minute.

În celălalt meci din Grupa Chichen Itza disputat luni, în afara cursei pentru semifinale, poloneza Iga Swiatek (nr. 5) a dispus cu 7-5, 6-4 de Paula Badosa, care a preferat să-şi conserve forţele pentru partida cu Muguruza, în condiţiile în care avea deja asigurată calificarea în penultimul act.

Semifinalele se vor desfăşura marţi.

Με πολλές σημαίες να σπάσουμε τα νεύρα σε μερικούς
εντός & εκτός 😁
🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷@mariasakkari #Sakkari #WTA https://t.co/qyNbXS3rUi

— 2eateras (@2eateras) November 16, 2021

Ce se întâmplă la tenis masculin?

Tenismenul sârb Novak Djokovici, locul I ATP, a debutat cu o victorie la Turneul Campionilor de la Torino. El l-a învins, luni, în Grupa Verde, cu 7-6 (4), 6-2, pe norvegianul Casper Rudd, locul 8 ATP, după un meci de 90 de minute de joc.

În celălalt meci al grupei, Andrei Rublev, locul 5 ATP, l-a învins, cu 6-4, 6-4, pe grecul Stefanos Tsitsipas, locul 4 ATP, în 91 de minute.

The post Știm semifinalele Turneului Campioanelor! Maria Sakkari, ultima calificată appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă