Știm echipa care-l vrea pe Marius Șumudică: „E în capul listei!”

2 luni in urmă 1

Miercuri, Șumi a declarat că poartă negocieri, aflate într-un stadiu avansat, cu două echipe, una din Polonia, cealaltă din Rusia.

Wportowe Fakty, publicația polonă de profil, a dezvăluit că Șumudică se află pe în capul listei celor de la Jagiellonia, rămasă fără antrenor azi, după despărțirea de tehnicianul Bogdan Zajac: „Șumudică e principalul favorit să devină noul antrenor al echipei”.

Marius Șumudică, dorit de Jagiellonia

Jurnaliștii din Polonia au contactat un ziarist al Gazetei Sporturilor, Vlad Nedelea, pentru a-i crea un portret lui Șumi: „Nu este un maestru al tacticii, dar controlează foarte bine vestiarul și gestionează excelent relația cu jucătorii. Creează o atmosferă prolifică oriunde. Are un staff profesionist. Este, de asemenea, temperamental, dar în același timp amuzant, nu agresiv. Fiecare conferință de-ale sale e un fel de show”.

Jagiellonia se află pe locul 12 din 16 în campionatul Poloniei, echipa nu a mai câștigat de la sfârșitul lui ianuarie, înregistrând 4 înfrângeri și două remize în precedentele 6 etape! Așadar, dacă va accepta oferta, antrenorul român se va lupta pentru evitarea retrogradării.

2 trofeeare Jagiellonia în palmares: Cupa (2009/10) și Supercupa (2010/11)

29 de meciuria bifat Țîru pentru Jagiellonia. Evoluează în Polonia din februarie 2020

Robert Niță despre certurile cu Marius Șumudică: „N-ai ce-i face! Așa e omul!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Florin Niță devine liber în vară și a primit prima ofertă: „Negocierile au început deja”Stare deplorabilă a gazonului pe Ibrox Stadium » Cum arată terenul înainte de duelul dintre Ianis Hagi și Nicolae Stanciu din Europa League

Băiat român de 14 ani, sedus de vecina care-i putea fi mamă. Întregul film al evenimentelor

Libertatea

Playtech: Mircea Lucescu, scandal uriaș în Ucraina. Ce a pățit antrenorul român: e fără precedent în istorie
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă