”Știi ce are în plus față de ceilalți?”. Adrian Mutu, dezvăluiri din interior despre situația lui Vali Mihăilă la Parma

1 lună in urmă 15

Liga 1: Viitorul - Sepsi Sfântu Gheorghe, marți, 15:30, Digi Sport 1

La Liga: Athletic Bilbao - Getafe, luni, 22:00, Digi Sport 2

Adrian Mutu, fotbalist care, la rându-i, a făcut pasul la o vârstă fragedă în Italia, ba chiar tot la Parma, a analizat situația lui Valentin Mihăilă, care reprezintă și o soluție pentru naționala de tineret. Selecționerul reprezentativei U21 a transmis că a aflat, după mai multe discuții cu fostul antrenor al Parmei, Roberto D'Aversa, că reprezentanții clubului italian sunt mulțumiți de Mihăilă, care, dacă va crește și din punct de vedere fizic, va putea deveni un fotbalist foarte important.

Adrian Mutu, analiză a situației lui Valentin Mihăilă la Parma

Am vorbit cu Liverani, pe care l-au dat afară, am fost colegi la Fiorentina. Era mulțumit atât cât l-a văzut. Mihăilă s-a dus acolo cu o problemă, avea pubalgie, a durat ceva recuperarea lui, dar cei de acolo erau mulțumiți, pentru că are calitățile care se pupă cu fotbalul italian, adică are vitează, are tehnică, e incisiv.

Nici eu nu aveam forță când m-am dus în Italia și am pus șase kilograme de mușchi în șase luni, are timp. Știi ce are Mihăilă și n-au ceilalți? În afara faptului că e un băiat inteligent tactic, care înțelege perfect sarcinile tactice,  are și viteza aia, care, cu câteva kilograme de mușchi pe el, devine o calitate foarte importantă în fotbalul de azi.

Sper să ajungă într-o formă bună și să mă bazez pe el la Euro”, a declarat Adrian Mutu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

VIDEO cu discursul lui Adrian Mutu despre Valentin Mihăilă:

Valentin Mihăilă, transferat de la Universitatea Craiova pentru 8.500.000 de euro, a evoluat în cinci partide pentru Parma, toate în această lună, reușind să și marcheze un gol, în înfrângerea, 1-2, cu Lazio din optimile Cupei Italiei.

Etichete: adrian mutu , valentin mihaila , valentin mihilă parma
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă