Știa în ce se bagă? Xavi va avea un buget redus de transferuri la Barcelona în această iarnă

2 săptămâni in urmă 11

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Un produs al Barcelonei, Xavi s-a întors cu sufletul deschis, dar munca pe care trebuie să o îndeplinească se anunță extrem de dificilă.

Buget redus de transferuri pentru Xavi la Barcelona

Rămasă fără antrenor după demiterea lui Ronald Koeman, Barcelona a apelat la soluția Xavi, una cerută cu insistență de fani.

Totuși, pentru tehnicianul spaniol misiunea o să fie una extrem de dificilă, în condițiile în care gruparea catalană este într-o reconstrucție din toate punctele de vedere.

Conform presei din Spania, Xavi va avea la dispoziție doar 10 milioane de euro pentru transferuri în această iarnă, fiind practic limitat de conducerea clubului până cel puțin vara viitoare să se bazeze pe tinerii jucători crescuți în La Masia.

Xavi îl vrea pe Trincao înapoi la Barcelona

Xavi e conștient de subțirimea lotului actual al catalanilor, iar din cauza acestui fapt pune presiunea pe conducerea clubului pentru a-i aduce întăriri.

Cum situația financiară este una precară, cea mai la îndemână variantă este readucerea fotbaliștilor împrumutați și care pot reprezenta soluții pentru Xavi.

Unul dintre aceștia pe care antrenorul spaniol l-a cerut imperativ la echipă este Francisco Trincao, atacantul portughez aflat în acest moment la Wolverhampton, în Premier League, anunță cotidianul portughez Record.

Etichete: barcelona , transferuri , bani , xavi
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă