Steven Gerrard, văzut ca succesorul natural al lui Klopp la Liverpool

1 lună in urmă 35

Liga 1: UTA Arad - Viitorul, vineri, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: FCSB - Astra, vineri, 20:00, Digi Sport 1

Fundașul de 26 de ani al "cormoranilor" este fan declarat al rivalei lui Rangers, Celtic.

"Intri în baza de antrenament de la Liverpool, imagini cu el se află peste tot, toată lumea îl iubește, toți vor ca el să fie bine. Și eu îi doresc binele, dar eu am fost crescut ca fan Celtic și să nu-mi placă nimic care are legătură cu Rangers.

Eu cred că el va ajunge aici într-o zi. Lăsând toate glumele la o parte, el a făcut o treabă foarte bună aici. În acest sezon, a dus totul la un alt nivel și Celtic se chinuie să țină pasul", a spus Andrew Robertson.

Rangers și Liverpool au același imn, "You're never walk alone"

Steven Gerrard, aflat la al treilea sezon la Rangers, și-a identificat întreaga carieră cu Liverpool

Stevan Gerrad a fost numit antrenor la Rangers pe 1 iunie 2018 și mai are contract cu echipa lui Ianis Hagi până pe 31 mai 2024. Dacă în primele două sezoane a terminat pe locul 2, în spatele marii rivale Celtic, în acest sezon, echipa lui Ianis Hagi se află pe primul loc, cu un avans uriaș, 21 de puncte față de "catolici".

Steven Gerrard este cel care a insistat ca Rangers să-l transfere definitiv pe Ianis Hagi de la Genk, după ce a fost inițial împrumutat o jumătate de sezon.

Ca jucător, Steven Gerrard a fost format la academia lui Liverpool. A jucat aproape toată cariera pentru "cormorani", din 1996 până în 2015, după care a evoluat ultimii doi ani la LA Galaxy.

Cu Liverpool, Gerrard a câștigat 9 trofee ca jucător. Etichete: liverpool , rangers , ianis hagi , steven gerrard
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă