Steven Gerrard, reacție emoționantă după plecarea de la Rangers: „Sper că puteți să înțelegeți decizia mea!”

3 săptămâni in urmă 11

Steven Gerrard, antrenorul englez în vârstă de 41 de ani, a publicat un mesaj emoționant după ce s-a despărțit de Rangers și a semnat cu Aston Villa.

În cursul zilei de joi, Steven Gerrard a fost prezentat oficial la noua sa echipă, Aston Villa, care îi oferă șansa de a antrena în Premier League, după experiența din prima ligă a Scoției.

După ce a adus titlul cu numărul 55 pentru Rangers, după o pauză de zece ani, Steven Gerrard a luat decizia de a părăsi prima echipă la care a activat ca antrenor, începând din anul 2018.

Steven Gerrard, reacție emoționantă după plecarea de la Rangers

La scurt timp după ce a fost prezentat oficial la Aston Villa, unde ar dori să îl ia cu el pe Ianis Hagi, Steven Gerrard a publicat un mesaj emoționant pentru suporterii lui Rangers.

„Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost lângă mine la Rangers, mai ales suporterilor. Să câștig al 55-lea titlu din istoria clubului a fost o adevărată onoare, este un moment care va rămâne într-un loc special din inima mea.

Sper că puteți să înțelegeți decizia mea și că acceptați acest lucru. M-am îndrăgostit de Rangers și mereu voi urmări parcursul echipei. Voi rămâne mereu un suporter al lui Rangers!”, a scris Steven Gerrard, pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Steven Gerrard (@stevengerrard)

„Consiliul de administrație al Aston Villa este încântat să-l numească pe Steven Gerrard ca noul nostru antrenor principal.

De când s-a mutat în antrenorat, după o carieră extraordinară ca jucător, fostul mare internațional a început prin a lansa cariera unor tineri jucători de top din Liverpool FC Academy, o experiență pe care o prețuim foarte mult la Aston Villa.

Apoi a luat decizia curajoasă a ajunge în Scoția. A luat titlul în Premiership cu Glasgow Rangers și ne-a atras cu adevărat atenția, la fel ca și experiența sa în Europa.

În discuțiile noastre cu el a fost foarte clar că ambițiile, filosofia și valorile lui Steven de antrenor se potrivesc în totalitate cu cele ale echipei Aston Villa”, se arată în comunicatul clubului englez.

The post Steven Gerrard, reacție emoționantă după plecarea de la Rangers: „Sper că puteți să înțelegeți decizia mea!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă