Steven Gerrard, mesaj emoționant după plecarea de la Rangers: "Sper că puteți înțelege decizia mea"

2 săptămâni in urmă 13

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Gerrard l-a antrenant la Rangers pe Ianis Hagi și a recunoscut că formația din Glasgow va avea mereu un loc special în inima sa:

Steven Gerrard, mesaj emoționant după plecarea de la Rangers: "Sper că puteți înțelege decizia mea"

"Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost lângă mine la Rangers, mai ales suporterilor. Să câștig al 55-lea titlu din istoria clubului a fost o adevărată onoare, este un moment care va rămâne într-un loc special din inima mea.

Sper că puteți să înțelegeți decizia mea și că acceptați acest lucru. M-am îndrăgostit de Rangers și mereu voi urmări parcursul echipei. Voi rămâne mereu un suporter al lui Rangers!", a scris Steven Gerrard, pe Instagram.

Steven Gerrard a semnat cu Aston Villa, care a plătit bani frumoși celor de la Rangers

Potrivit publicației The Telegraph, Aston Villa le-a plătit 4 milioane de lire sterline (4,6 milioane de euro) celor de la Rangers pentru a-i da "dezlegarea" lui Gerrard.

Aston Villa, care are 5 eșecuri la rând în Premier League, era fără antrenor după demiterea lui Dean Smith în urmă cu câteva zile.

Steven Gerrard o lasă pe Rangers pe primul loc în campionatul Scoției, cu un avans de patru puncte față de Celtic, după 13 runde.

Fostul internațional englez era la Glasgow Rangers din 2018, fiind la prima experiență ca antrenor. În sezonul 2020-2021, a câștigat titlul în Scoția, fără nicio înfrângere.

Presa din Scoția susține că există trei variante pentru banca lui Rangers: Russell Martin, Alex Neil şi Derek Mcinnes.

Etichete: rangers , aston villa , steven gerrard
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă