Steven Gerrard dă cărţile pe faţă, după ce scoţienii au scris că Ianis Hagi va avea "verde" la transfer în vară

1 lună in urmă 28

Liga 1: Viitorul - Sepsi Sfântu Gheorghe, marți, 15:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Universitatea Craiova, marți, 17:30, Digi Sport 1

Steven Gerrard, despre Ianis Hagi

Scoţienii au avansat ieri o ipoteză conform căreia tânărul fotbalist român ar putea pleca de la Rangers în vară, iar antrenorul a anunţat cu subiect şi predicat ce crede despre prestaţiile lui Ianis Hagi.

''Suntem foarte fericiţi pentru evoluţiile lui Hagi, este un elev eminent, iar uneori trebuie să-l scoţi cu forţa de pe terenul de antrenament, este mereu la sala de forţă sau la analiză.

Este unul dintre cei pe care îi forţăm să dea mai mult şi suntem încântaţi că poate oferi mai mult'', a spus Gerrard, într-o conferinţă de presă, citată de contul de Twitter al clubului.

Ianis Hagi a debutat la Rangers pe 1 februarie 2020

Ianis Hagi, care debuta la Rangers pe 1 februarie 2020, are în acest sezon 30 de partide pentru echipa scoţiană în toate competiţiile, 4 goluri marcate şi 11 pase de gol.

Miercuri 27 ianuarie, Rangers va juca în deplasare cu Hibernian FC, în etapa a 26-a din Premiership.

Rangers FC este lider, cu 69 puncte (25 jocuri), urmată de Celtic FC, 46 puncte (22 j), Aberdeen FC, 42 p (23 j), Hibernian FC, 40 p (25 j), etc.

Scoţienii au scris că Ianis Hagi ar putea pleca în vară de la Rangers

Chiar dacă a fost lăudat de fani pentru prestațiile sale din ScoțiaHagi Jr. ar putea să părăsească formația pregătită de Steven Gerrard în vară.

Rangers tocmai s-a înțeles cu Scott Wright (23 de ani), fotbalistul ofensiv de la Aberdeen, care va sosi la Glasgow la finalul actualei stagiuni. Jucătorul, selecționat la toate naționalele de juniori ale Scoției, a semnat un precontract și este așteptat cu nerăbdare pe Ibrox Park.

Publicația Glasgow Live a proiectat deja primul 11 al lui Rangers pentru sezonul viitor, iar Ianis Hagi nu face parte din el. Potrivit ziariștilor scoțieni, românul își va pierde postul de titular, ca urmare a venirii lui Wright

Astfel, acesta ar urma să joace în banda stângă a liniei ofensive, în timp ce Ryan Kent ar trece în dreapta, postul unde Ianis a fost cel mai des folosit de Steven Gerrard.

Etichete: rangers , ianis hagi , steven gerrard
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă