Steven Gerrard, criticat de legenda lui Rangers. McCoist: “Fanii merită o veste. E vorba despre maniere”

2 săptămâni in urmă 7

  • Fotbal: România U20 - Polonia U20, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Preliminarii CM: Grecia - Spania, joi, 21:45, Digi Sport 1

Fanii lui Rangers așteaptă un anunț din partea lui Gerrard

Aston Villa a rămas fără antrenor după demiterea lui Dean Smith. Steven Gerrard n-a făcut niciun anunț despre viitorul său.

Fostul atacant Ally McCoist, una dintre legendele lui Rangers, este de părere că Steven Gerrard este lipsit de maniere, pentru că nu le-a transmis niciun mesaj fanilor echipei scoțiene.

"Cred că am ajuns într-un punct în care toată lumea, fanii celor două echipe, merită o veste acum. Fanii lui Villa și fanii lui Rangers merită o declarație de la cele două cluburi și o declarație de la Steven. Este vorba despre maniere, pur și simplu.

Cred că următorul antrenor de la Aston Villa va fi Roberto Martinez. Aș fi dezamăgit dacă Gerrard ar pleca, dar i-aș mulțumi pentru titlul câștigat în sezonul trecut. Este o decizie importantă pentru el. Multă lume crede că este o decizie ușoară, dar nu e așa. Sper ca Steven să nu regrete decizia luată", a spus Ally McCoist, citat de Express.

Conducerea lui Rangers nu vrea să se despartă de Steven Gerrard, antrenorul care a adus primul titlu în 10 ani, în sezonul trecut. În plus, Rangers a fost neînvinsă tot campionatul.

În acest sezon, după 13 runde, Rangers are un avans de patru puncte față de Celtic în campionatul Scoției.

Steven Gerrard o pregătește pe Glasgow Rangers din 2018, fiind la prima experiență ca antrenor.

Etichete: premier league , rangers , antrenor , aston villa , ally mccoist , steven gerrard
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă