Steven Gerrard, așa cum nu l-ai mai văzut! Ce a putut să facă antrenorul lui Rangers la finalul meciului în care Ianis Hagi a marcat | VIDEO

2 luni in urmă 7

FC Rangers s-a impus în fața celor de la St. Mirren, 3-0, în ultimul meci de campionat, și este foarte aproape să-și abjudece titlul de campioană a Scoției. La finalul partidei, antrenorul Steven Gerrard nu și-a mai încăput de fericire și a făcut un gest care a luat prin surprindere pe toată lumea.

Printre marcatorii lui Rangers s-a numărat și Ianis Hagi. Internaționalul român a dus scorul la 3-0, în minutul 46 al partidei cu St. Mirren.

FC Rangers e lider în prima ligă din Scoția, cu 88 de puncte obținute după 32 de meciuri jucate, la 21 lungimi distanță de ocupanta locului secund, Celtic.

Ce a putut să facă Steven Gerrard la finalul meciului în care Ianis Hagi a marcat

La finalul partidei cu St. Mirren, în vestiarul lui Rangers a început fiesta. Steven Gerrard este cunoscut ca fiind o persoană liniștită, însă fericirea adusă de faptul că este foarte aproape de a deveni campion al Scoției a scos din acesta „fiara”. Mai exact, antrenorul lui Rangers a făcut o „alunecare” de senzație în vestiarul echipei, iar momentul fabulos a fost surprins într-un clip video.

Steven Gerrard après la victoire des siens face à St Mirren (3-0). Pour rappel, si le Celtic ne gagne pas aujourd’hui, les Rangers seront officiellement sacrés champion d’Écosse, 10 ans après. #LFC pic.twitter.com/prArCPzbnE

— Liverpool 🇫🇷 (@RedsFrance) March 7, 2021

Steven Gerrard, impresionat de Ianis Hagi și colegii lui

Steven Gerrard a avut numai cuvinte de laudă pentru jucătorii lui Rangers după succesul de sâmbătă, dar îi avertizează pe aceștia că vrea și mai mult, referindu-se probabil la parcursul european: viitoarea campioană a Scoției forțează calificarea în sferturile Europa League.

„Nu cred că vor exista trei puncte mai importante cât timp voi antrena acest club. A fost o zi emoționantă, un sentiment incredibil. Nu mai am cuvinte să îmi descriu echipa așa cum vreau. Sunt aici de trei ani și deși lucrurile nu au mers excelent întotdeauna, nu am decât laude pentru jucătorii mei. Cred că astăzi au jucat cu maturitate, cu control, cu stil. Am marcat trei goluri incredibile și am făcut din Ibrox o fortăreață în acest an.

Am spus mereu că primul titlu va fi cel mai dificil de obținut și acum suntem la milimetri de a-l câștiga. Am un sentiment aparte, vreau mai mult, îmi e foame de mai mult și sper că jucătorii mei împărtășesc acest sentiment. Dacă o fac, atunci sunt vremuri interesante să fii fan Rangers. Prioritatea pentru mine este să câștigăm titlul oficial și să realizăm ce performanță monumentală este. Dar acest lucru trebuie să ne facă și mai dornici de a câștiga”, a spus Steven Gerrard, la Rangers TV.

The post Steven Gerrard, așa cum nu l-ai mai văzut! Ce a putut să facă antrenorul lui Rangers la finalul meciului în care Ianis Hagi a marcat | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă