Stepan, cel mai popular motan din Ucraina, a revenit acasă, după mai multe luni în Franța, împreună cu "iubita" lui, Stephania

1 săptămână in urmă 101

Motanul a trăit în Franța timp de mai multe luni alături de proprietarul său, după ce apartamentul lor din Harkov a fost distrus de o rachetă rusească. 

Bloggerița pufoasă s-a întors acum în Ucraina împreună cu "iubita", Stephania, scrie presa din Ucraina.

"Bloggerul cu patru picioare" spune că a reușit să strângă peste 15.000 de dolari pentru a ajuta mai multe organizații de protecție a animalelor, precum și grădinile zoologice din Nikolaev și Harkov.

Într-o postare făcută de stăpâna lui Stepan, Anna, se arată: "Acest lucru este cu adevărat grozav, vă mulțumesc tuturor pentru bunătatea și sprijinul vostru. Prin urmare, anunțăm o nouă strângere de fonduri pentru nevoile animalelor”. În imagine, pisica pozează pe fundalul Primăriei din Lviv.

Pentru că postarea este însoțită de comentarii în care oamenii întreabă de "iubita" lui Stepan, Stephania, apare și o fotografie cu cele două pisici: "Nu vă faceți griji, Stephania este cu noi!".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Motanul are peste 1,5 milioane de urmăritori pe Twitter și Instagram, şi, alături de stăpâna sa, a trebuit să fugă de războiul din Ucraina. Stepan a câștigat marele premiu la World Influencers and Bloggers Awards, la Cannes. 

În noiembrie 2021, Britney Spears a vorbit despre Stepan într-o postare, cu peste 1,1 milioane de aprecieri. Şi casa de modă italiană Valentino a publicat o reclamă pentru una dintre gențile sale, înfățișându-l pe motanul Stepan.

După bombardamentele violente din Harkov, Stepan și familia sa au evadat în Polonia, iar apoi World Influencers and Bloggers Association i-a ajutat să găsească o casă în Franța. Din luna martie, s-au aflat cu toţii în siguranţă pe Coasta de Azur.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă