Steliano Filip spune „adio” locului de play-off. „Jucătorii sunt afectați de situația de la club”. Care este obiectivul lui Dinamo în acest sezon

5 zile in urmă 10

La Giurgiu, în etapa cu numărul 24, s-au înfruntat două echipe cu mari griji. Dinamo are probleme uriașe cu banii, în vreme ce la Astra jucătorii se tem de ce este mai rău, după ce Ioan Niculae a fost condamnat la cinci de închisoare cu executare. Trupa lui Eugen Neagoe s-a descurcat admirabil și a câștigat cu 2-0. Steliano Filip a spus că adversarul nu a surprins decât la faze fixe.

Astra a jucat ofensiv în fața unei formații care cel puțin în prima repriză a părut sub anestezie. Valentin Gheorghe este noul Constantin Budescu și a deschis scorul cu un șut spectaculos din lovitură liberă. Era minutul 36, iar după alte cinci minute, tabela s-a modificat din nou. Stahl a marcat cu un șut din interiorul careului și a stabilit scorul final.

„Meciul s-a jucat în prima repriză, când nu au am fost atenți la fazele fixe. Au jucători rapizi pe benzi, dar ne-au surprins la două faze fixe. Ne dorim la fiecare meci victoria, dar nu avem timp să ne plângem pentru că vineri este meciul cu Viitorul. Întâlnim o echipă cu probleme, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche”, a declarat Steliano Filip la interviurile de la finalul partidei Astra – Dinamo 2-0.

„Dinamo trece printr-o situație dificilă”

Astra a urcat pe locul 10 cu 28 de puncte, în vreme ce Dinamo a ajuns pe poziția a 12-a cu 26 de puncte. „Câinii” lui Jerry Gane nu au marcat de patru meciuri în Liga 1.

„Eu cred în play-off cât timp mai avem șanse, matematic. Ne dorim un loc de play-off, dar dacă vom continua așa nu avem șanse. Cupa României este obiectivul echipei” , a spus Steliano Filip.

Fundașul a explicat faptul că la Dinamo situația este tensionată din cauza problemelor uriașe cu banii.

„Dinamo trece printr-o situație dificilă, știm cu toți situația prin care trece clubul. Jucătorii sunt afectați și de aceea este o stare de nervozitate”, a mai afirmat Filip.

The post Steliano Filip spune „adio” locului de play-off. „Jucătorii sunt afectați de situația de la club”. Care este obiectivul lui Dinamo în acest sezon appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă