Steliano Filip și Deian Sorescu, la pământ după ce Dinamo a fost umilită: „Nici la juniori nu luam așa goluri”

2 săptămâni in urmă 11

Dinamo merge din rău în mai rău, iar Steliano Filip și Deian Sorescu sunt la pământ, după ce echipa lui Dusan Uhrin a pierdut la scor duelul cu Gaz Metan, scor 1-4.

Steliano Filip și-a găsit cu greu cuvintele și este convins că nici măcar la juniori n-a încasat asemenea goluri, în timp ce Deian Sorescu le-a cerut colegilor „să se trezească” și a preferat să nu acuze arbitrajul lui Iulian Călin.

Duelul dintre Gaz Metan și Dinamo a fost Live Video Online pe prosport.ro.

Steliano Filip, după Gaz Metan – Dinamo 4-1: „Nici la juniori nu luam așa goluri”

„Multe nu sunt de spus! Din păcate, nu ne iese nimic. Când intrăm pe teren, uităm tot. Nici la juniori nu luam așa goluri. Mergem înainte, mai avem șanse finale și sper să ne revenim și să ne trezim. Suntem pe loc retrogradabil și nu mai am cuvinte. Dacă vom continua la fel, nu avem nicio șansă.

Nu mai este timp pentru niciun pas greșit. Știu ce colegi am, iar caracterele adevărate se văd în momentele dificile. Trebuie să ne adunăm, mai mult ca niciodată, iar împreună să o scoatem la capăt. Avem jucători de valoare, ne dorim trei puncte cu Voluntari și vom câștiga”, a spus Steliano Filip, la finalul eșecului la scor de la Mediaș.

Deian Sorescu, după Gaz Metan – Dinamo 4-1: „Am toate emoțiile din lume, prefer să treacă ziua asta”

„Nu știu ce ne lipsește, dar facem greșeli foarte ușoare, de juniori. E clar că la nivelul acesta, cine te prinde te taxează. Nu putem arunca vina pe un jucător anume, chiar dacă am jucat în zece. Nici nu ai timp să stai să plângi, pentru că avem alte meciuri. Nu vreau să vorbesc de arbitraj, are cine să vorbească.

Nici nu știu dacă mai simt ceva, mă simt foarte dezamăgit și supărat. Am toate emoțiile din lume. Mi-e ușor să vorbesc la cald, pentru că sunt multe de spus. Prefer să treacă ziua asta. Mai avem 5-6 meciuri. Trebuie să ne trezim cât mai repede, că nu se mai poate așa”, a afirmat și Deian Sorescu.

The post Steliano Filip și Deian Sorescu, la pământ după ce Dinamo a fost umilită: „Nici la juniori nu luam așa goluri” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă