Steliano Filip pleacă de la Dinamo: ”E blocat psihic”. Flavius Stoican a anunțat și decizia lui Plamen Iliev

2 săptămâni in urmă 10

  • Supercupa Spaniei: Barcelona - Real Madrid, miercuri, 21:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Tottenham - Chelsea, miercuri, 21:45, Digi Sport 2

După jocul de verificare, Flavius Stoican a vorbit despre situația lotului lui Dinamo și a anunțat că Steliano Filip, care nu a jucat cu CS Mioveni, va pleca în această iarnă.

Steliano Filip pleacă de la Dinamo

Tehnicianul de 45 de ani a transmis că decizia îi aparține lui Steliano Filip și a fost luată din cauza unui ”blocaj psihic” apărut în urma criticilor venite din partea suporterilor.

Steliano Filip și-a exprimat foarte clar dorința de a pleca, e blocat psihic. S-au acumulat multe supărări, multă lume l-a înjurat, nu mai poate continua, indiferent cât îmi doresc eu”, a explicat Flavius Stoican.

În aceeași situație este și portarul bulgar Plamen Iliev.

Peisajele și lumea animalelor din Norvegia sunt de o frumusețe rară. Hai în vizită în Nordul Sălbatic pe DIGI Animal World, azi de la 22:00!

Iliev a primit 400 de mesaje, în care toată lumea îl critică. Familia nu vrea să continue, e o situație dificilă la cei doi, au primit multe amenințări și se gândesc la sănătatea familiei”, a spus Flavius Stoican.

Flavius Stoican mizează pe jucătorii tineri

Flavius Stoican a anunțat că, în a doua parte a sezonului, începută de Dinamo pe locul 15 în Liga 1, le va oferi mai multă încredere unor jucători tineri, ca Ionuț Amzar, Geani Crețu, Andreas Mihaiu, Ahmed Bani sau Antonio Bordușanu.

Știu că timpul este scurt, suntem contra-timp, acum nu ne lamentăm că e timpul scurt. Indiferent câte transferuri vom face, dacă va mai veni cineva, mă voi baza pe jucătorii tineri, mă ferer la Amzar, la Geani Crețu, la Mihaiu, plus cei care au mai fost la prima echipă, mă refer la Bordușanu și la Bani. Nu mai sunt copii, trebuie să fie responsabili”, a anunțat Flavius Stoican.

Etichete: steliano filip , flavius stoican , plamen iliev

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă