Steliano Filip nu mai vrea să joace pentru Dinamo! Flavius Stoica, decizie radicală înaintea meciului cu CS Mioveni | EXCLUSIV

4 zile in urmă 6

Dinamo se duelează cu CS Mioveni într-un meci amical, miercuri, ora 12:30, iar ProSport a aflat că Steliano Filip a cerut să nu joace pentru gruparea „câinilor”.

Trupa condusă de Flavius Stoican își continuă pregătirea pentru reluarea sezonului 2021 – 2022 din Liga 1, iar azi, ora 12.30, formația „câinilor” joacă un meci amical împotriva celor de la CS Mioveni.

Deși antrenorul principal de la Dinamo și-ar fi dorit să îi aibă la dispoziție pe toți jucătorii din lot pentru a vedea la ce nivel sunt, acesta nu se va putea baza pe Steliano Filip.

Steliano Filip nu mai vrea să joace pentru Dinamo

Conform surselor ProSport, Steliano Filip și Flavius Stoican au purtat o discuție înaintea amicalului cu CS Mioveni, iar fundașul în vârstă de 27 de ani  i-a cerut antrenorului să nu îl folosească la duelul cu echipa lui Alexandru Pelici.

Astfel, Flavius Stoican a hotărât să nu îl încludă pe Steliano Filip în lotul „câinilor” pentru meciul de verificare pe care Dinamo îl joacă împotriva lui CS Mioveni, chiar dacă fundașul e apt de joc.

The post Steliano Filip nu mai vrea să joace pentru Dinamo! Flavius Stoica, decizie radicală înaintea meciului cu CS Mioveni | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă