Steliano Filip, făcut praf de un fost antrenor al lui Dinamo. „N-are minte și se supraliciteaza!”

3 săptămâni in urmă 18

Steliano Filip (27 de ani) a fost făcut praf de către Ioan Andone, fostul antrenor al lui Dinamo.

Steliano Filip s-a aflat într-un adevărat conflict cu Mircea Rednic, antrenorul demis de la Dinamo după meciul cu Farul Constanța, scor 0-2, iar reacția fundașului în vârstă de 27 de ani a fost taxată de Ioan Andone.

După ce Mircea Rednic a fost demis de la Dinamo, Steliano Filip a fost contactat de către suporterii formației din „Ștefan cel Mare” pentru a-l întreba dacă este mulțumit de decizia luată de Iuliu Mureșan. Răspunsul dat de către fundașul „câinilor” l-a făcut pe Ioan Andone să răbufnească.

Steliano Filip, făcut praf de Ioan Andone

Ioan Andone a reacționat imediat și l-a pus la punct pe Steliano Filip. Fostul antrenor din „Ștefan cel Mare” este de părere că fotbalistul lui Dinamo a dat dovadă că nu are minte.

„Filip, câtă minte are el… N-are. El trebuia să fie un căpitan la Dinamo, să fie liderul de acolo. Un jucător care a trecut pe la echipa naţională şi n-a reuşit în străinătate la nicio echipă. Cea mai bună perioada a lui ca fotbalist a fost la Dinamo. Atunci îţi pui mari semne de întrebare asupra unui jucător, care are 3-4 experienţe în străinătate şi nu reuşeşte să joace. Avea valoare de campionatul românesc. El se supraliciteaza pe el, aici e problema”, spus spus Ioan Andone.

Steliano Filip, exclus din lot de Mircea Rednic

Steliano Filip nu s-a aflat în grațiile lui Mircea Rednic în perioada petrecută de acesta pe banca tehnică a luI Dinamo. Astfel, „Puriul” a decis să îl excludă din lot pe fundașul „câinilor” după rușinea cu Academica Clinceni.

„Trebuia să îi exclud mai din timp. Vorbeau că n-au nicio treabă cu mine, dar evoluțiile lor nu m-au convins. Trebuia mai repede să fac schimbări! Am înțeles că Matei își va rezilia mâine contractul, Filip vrea salariile până la vară. Dacă pierd, o fac pe mâna mea”, a spus Mircea Rednic la începutul lunii decembrie.

The post Steliano Filip, făcut praf de un fost antrenor al lui Dinamo. „N-are minte și se supraliciteaza!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă