Steliano Filip, discurs sincer după înfrângerea cu Astra. Ce spune despre situația de la Dinamo

1 săptămână in urmă 17

Liga 1: UTA Arad - Botoșani, luni, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - Poli Iași, luni, 20:30, Digi Sport 1

Steliano Filip spune că el și restul jucătorilor sunt apăsați de incertitudinea carea planează în jurul clubului: "Meciul s-a jucat în prima repriză, când nu au am fost atenți la fazele fixe. Au jucători rapizi pe benzi, dar ne-au surprins la două faze fixe. Ne dorim la fiecare meci victoria, dar nu avem timp să ne plângem pentru că vineri este meciul cu Viitorul. Întâlnim o echipă cu probleme, dar nu trebuie să ne culcăm pe o ureche.

Steliano Filip, discurs sincer după înfrângerea cu Astra. Ce spune despre situația de la Dinamo

Eu cred în play-off cât timp mai avem șanse, matematic. Ne dorim un loc de play-off, dar dacă vom continua așa nu avem șanse. Cupa României este obiectivul echipei.

Dinamo trece printr-o situație dificilă, știm cu toți situația prin care trece clubul. Jucătorii sunt afectați și de aceea este o stare de nervozitate", a spus Steliano Filip, după eșecul de la Giurgiu.

VIDEO Astra - Dinamo 2-0. Giurgiuvenii, două goluri superbe în 4 minute

La primul meci după ce au primit vestea că patronul a fost arestat, jucătorii Astrei au zburdat pe teren cu Dinamo. Au marcat două goluri superbe în 4 minute și au rezolvat meciul în prima repriză.

Dinamo se află pe locul 12, cu 26 de puncte, la nouă lungimi de Academica Clinceni, ocupanta poziției 6.

Etichete: jucatori dinamo , steliano filip , meciuri astra , meciuri dinamo , astra dinamo live video
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă