Steliano Filip, dărâmat după un nou eșec dureros suferit de Dinamo: „Ne-am făcut de rușine! Am fost penibili!”

4 săptămâni in urmă 81

Steliano Filip a fost pur și simplu dărâmat după ce Dinamo a pierdut clar și la Craiova, scor 0-5. Fundașul „câinilor” consideră că echipa a fost penibilă în Bănie.

După înfrângerea dureroasă de luni, Filip a subliniat că Dinamo s-a făcut de râs, în condițiile în care a pierdut al șaptelea meci la rând.

Dinamo are cea mai slabă apărare din Liga 1 și a rămas cu cele șase puncte acumulate din meciurile cu Voluntari și Clinceni.

Steliano Filip a tras concluzia după Universitatea Craiova – Dinamo 5-0: „Am fost penibili!”

Steliano Filip n-a putut digera eșecul de la Craiova și abia îl așteaptă la echipă pe Mircea Rednic, convins fiind că Dinamo își va putea reveni.

„Atât eu, cât și restul echipei, am fost penibili. Nu ne rămâne decăt să muncim și să încercăm să câștigăm următorul meci. Nu se poate în halul acesta! Problema este la noi, la jucători. Noi intrăm pe teren. În această seară, ne-am făcut de rușine. E imaginea noastră în joc și trebuie să fim mai modești.

Trebuie să arătăm mai mult pe teren. Nu mi-au dat lacrimile, deși trebuia. Ne-am făcut de rușine. E greu de digerat un astfel de rezultat și mă doare, chiar dacă am întâlnit un adversar puternic, care se va bate la campionat. Trebuie să strângem rândurile, nu se mai poate! Indiferent cine intră pe teren, trebuie să ne revenim”, a spus Steliano Filip.

Domnul Rednic e un antrenor foarte bun. Am mai lucrat cu el și am avut evoluții foarte bune. Dacă vine, sunt convins că vom face treabă foarte bună împreună” – Steliano Filip, fundaș Dinamo

The post Steliano Filip, dărâmat după un nou eșec dureros suferit de Dinamo: „Ne-am făcut de rușine! Am fost penibili!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă